Followers

Tuesday, May 7, 2013

7 May jadi saksi | Anniversary kedua kami


credit :gambar anniversary tahun lepas

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah s.w.t, dengan limpah kurnianya merasa jugak kami meraikan ulangtahun perkahwinan kedua kami.Pejam celik, pejam celik, heyyy dah 2 tahun (7 may 2011-7 may 2013) dah bergelar isteri orang..Segala masam manis payau kehidupan berdua, berjaya ditempuh berdua.Terima kasih Abi kerana sentiasa ada dikala suka dan duka.Dan terima kasih Ya Allah untuk jodoh yang kau tetapkan untuk diri ini.Dia suami terbaik buat aku..Alhamdulillah..

Semoga Allah sentiasa melimpahkan kebahagian buat kita, murahkan rezeki kita, permudahkan semua urusan kita didunia dan diakhirat, dan semoga kita sentiasa didalam lindungan Allah s.w.t..Amiiinnn Ya Rabbalalamiinn..

Happy Anniversary untuk kitaaaa...!!!!Yipppie!!!

credit : gambar anniversary tahun lepas




74 comments:

  1. HAPPY ANNIVERSARY.. MOGA JODOH BERPANJANGAN HINGGA KESYURGA.. AMIN..

    ReplyDelete
  2. congrats on your anniversary... semoga bahagia hingga ke jannah... amin...

    ReplyDelete
  3. Happy 2nd Anniversary Nory!
    Semoga cinta dan bahagia sampai bila bila :)

    ReplyDelete
  4. Happy Anniversary yang ke-2 buat kak Nory dan suami ;D

    ReplyDelete
  5. Happy Anniversary dik :-) Smg Allah Rahmati kalian berdua dunia & akhirat...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum. happy 2nd anniversary nory&zoul! semoga bahagia dan dapat timang baby yg comel2 :)

    ReplyDelete
  7. dah 2 taun ye nory.. cepat kan masa tu.
    semoga kekal bahagia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kak Amy...2 tahun dah...
      tenkiu akak, aminnnn

      Delete
  8. hppy anvrsry..moga pnjg jodohnya hingga ke akhir hayat..amiinnn..

    ReplyDelete
  9. comeinyeee..hapy anniversary :)

    ReplyDelete
  10. Selamat ulangtahun perkahwinan dear, akak doakan uolls happy sentiasa ya ^__^

    ReplyDelete
  11. semoga kekal hingga ke Jannah aminn~ hepy anniversary kak nory :)

    ReplyDelete
  12. epy anniversary...alamak terjeles plk tgk org dh kawin bergambar :)

    ReplyDelete
  13. semoga bahagia selamanya..aamiin

    ReplyDelete
  14. kejap jek 2 tahon.. happy anniversary..

    ReplyDelete
  15. Happy Anniversary Nory...romantiknye die

    ReplyDelete
  16. Walaupun dah wish kat fb,nak wish lg kat blog.happy anniversary.semoga bahagia hingga jannah.semoga dikurniakan rezeki yg satu itu :-)

    ReplyDelete
  17. Happy Anniversary Nory..moga bahagia slalu dgn Abi :)

    ReplyDelete
  18. HAPPY ANNIVERSARY sis Nory...

    ReplyDelete
  19. Happy Anniversary Nory...moga kekal hingga ke syurga dan cepat timang cahaya mata ye..wish u all the best..

    ReplyDelete
  20. Happy anniversary dear! Moga trus bahagia hingga ke syurga...

    ReplyDelete
  21. heppy aniverseri nory & zul. hope korang selalu ceria dan bahagia bersama.

    ReplyDelete
  22. happy anniversary nory..hope hubungan korang sentiasa didalam rahmatNYA..

    ReplyDelete
  23. happy anniversary dear...semoga sentiasa berbahagia di dunia dan juga akhirat...

    ReplyDelete
  24. Happy anniversary ya.. Semoga kekal bahagia selamanya.. Amin

    ReplyDelete
  25. Happy Anniversary Nory and hubby..semoga berkekalan hingga ke syurga..amin3

    ReplyDelete
  26. Hi Nory. Heepy Anniversary :) Sory if this comment not related to your topic. Ternampk Cik Nory berminat dengan spa. Pls feel free to visit Hannah Spa blog at http://hannahspa.blogspot.com Sekarang kami ada special promotion untuk para bloggers. Hope to see u soon :)

    ReplyDelete
  27. Happy Anniversary Nory and hubby semoga berbahagia sokmo :)

    ReplyDelete
  28. Hepy anniversary dik...semoga kekal bahgia selamanya hingga kejannah...amin.

    ReplyDelete
  29. Seemoga kekal bahagia hingga ke jannah...hepy anniversary ke 2...

    ReplyDelete
  30. happy anniversary kak!!! sweet sangat gambar akk ngn hubby tu.. tahun ni punya gambar tak ada ke?? hehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh...taun ni tak buat lagi...

      tenkiuu Ena...=)

      Delete
  31. walaweh.. so sweet.. apa2pun, tahniah tau. semoga kebahagiaan itu kekal hinggalah ke syurga.. amin....

    ReplyDelete
  32. hepi anniversary...dan semoga kita berjaya menempuh "ujian" yg diberikan kpd perkahwinan kita ini :)

    ReplyDelete
  33. happy anniversary....gambar kat mane tuh???cantek!!!ngee....

    ReplyDelete
  34. Walau ida lmbt wish kt sini, xbermakna ida xsyg nory tauuu.. Hihi.. Hepi anni syg!!!!!! Zulll, jge nory tau! Klu x kne hempappppp. Haha

    ReplyDelete
  35. noryyyyyy, love youuu. tibe2. :p sorry baruuuu katam BW :P

    ReplyDelete
  36. Happy 2nd Anniversary .seronoknya. tahu ni tak ada gambar anniversary ker?hehe

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)