Followers

Thursday, May 30, 2013

Fast & Furious 6 with blogger and advertlets


credit google
Minggu lepas dalam sibuk2 sempat jugak meloloskan diri ke Cathay Cineplex, E-Curve jemputan dari Bro Framestone dan tiket wayang ditaja oleh Advertlets.Macam biasa yang hadir semuanya terdiri daripada blogger dan wakil Advertlets sendiri.Kalau tak aku tak pergi sebab Abi balik kerja pukul 8.30mlm, movie start pukul 9mlm, mana sempat kan, puas lah dak Yaya pujuk jugak suruh datang jugak, aku pun pantang orang merayu-rayu ni, tak sampai hati nak tolak, kihkihkih.(saaayang yaya !!!),,Abi sampai je rumah pukul 8.30 tu, terus suruh Abi mandi and bersiap, pastu kitorang pun merempit ke E-Curve, lebih kurang pukul 9.30 lebih camtu lah, kitorang pun sampai.Dah separuh jalan pun ceritanya, tapi tetap layan kan aje.Eida dan Andi, Yaya dan Syafiq, semua dah ada tengah khusyuk layan movie.Aku sempat lagi beratur beli popcorn, Andi dah tunggu kat depan pintu panggung nak pass tiket kat kitorang..


Bestt woo cerita Fast & Furious 6, walaupon tengok dah separuh jalan, Paling best part yang dorang berlawan kat dalam flight tu, tegang-tegang urat perut aku, punyalah nervous macam aku plak yang tengah berlakon.hikhikhik..Aku nak cerita lebih-lebih pun tak reti, apa kata korang pi tengok sendiri..

Antara blogger-blogger yang hadir (credit picture from Advertlets )
Lepas habis cerita tu, sempat lagi beramah mesra dengan semua blogger yang hadir,malangnya tengah dok rushing-rushing nak pergi tadi, kamera kecik aku tertinggal.So, harapkan kamera ida jela, tapi boleh plak lupa nak copy, last2 aku cilok jela gambar kat FB Advertlets..Janji ada..hikhikhik..
Tengah syiok-syiok bergambar, Bro kenalkan kat kitorang pelakon Amman Nassim..Alaa yang berlakon cerita "Sebenarnya Aku Isteri Dia " tu..Tak sangka rupanya kitorang tengok wayang dengan retisss tu..hikhikhik..Amman Nassim ni sportingg giler, siap bergambar lagi dengan dia buat aksi gwiyomi...hahahaha..


Alang-alang dah kenal Aman Nassim ni, moh ler reramai serbu n LIKE fanpage Aman Nassim  kat sini ==========>>> Aman Nassim Fanpage (klik)..tetiba rasa macam muka aku sama plak ngan Aman Nassim ni...muahahahaha (sila muntahh hijauu sekarangg)...kihkihkihkihkih..


15 comments:

  1. Assalamualaikum nory, flawless muka koranggggg. hikhik ;p

    ReplyDelete
  2. tunggu giyoumii ida dengan dieeeeeeeeeee.. hikhikhik

    ReplyDelete
  3. tak tengok lagi movie ni ;)
    besttttt jumpa artis.. hehe

    ReplyDelete
  4. TAKDAN TGK LAGIKKKKKKKKKKKKK

    ReplyDelete
  5. amboi, best sgt ..akka jeles okeh sbb nory dapat jumpa mamt hensem tu..hehe

    ReplyDelete
  6. ehhh nory memang cam sama la..*please jangan kembang sangat k*.. ahaha

    ReplyDelete
  7. dah lamaaaa tak tengok wayang uhuhu..ni lagi la malas nak jejakkan kaki..rasa nak tido jer dik ;p

    ReplyDelete
  8. kat Kelate ni xd panggung. xsabar nk balik KL. tgh citer nih

    ReplyDelete
  9. Untunglah dapat tengok dengan artis

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)