Followers

Friday, May 17, 2013

One Cinemas Spectrum Ampang | Star Trek II 3D bersama blogger


kan aku dah cakap, kalau baju tak sama, beg mesti nak sama...hikhikhik
Kami ke One Cinemas memenuhi jemputan  sebagai Media Blogger, macam biasa we'oll pergi berempat, YayaEidaMila dan aku..Sheila tak dapat join last minit, dan yaya call Bro Framestone.Nasib baik bro free time tu, and dia datang bawak wife, (kak iera) dan 2 blogger lain iaitu Eazy Izzuddin dan Ahmad Fauzi.Aku tak bawak Abi time ni sebab dia kerja, kesian dia, dah dua kali terlepas tengok wayang free.Oh yer, korang kalau nak dapat tiket free boleh terus LIKE Fanpage One Cinemas (klik), lepas dah LIKE, PM detail korang kat Fanpage tu, so, nanti korang akan diberi pass percuma untuk menonton filem-filem menarik di One Cinemas ni.


Kitorang special sikit, sebab jemputan as Media Blogger, dapat lah tiket free untuk tayangan Star Trek 3D, tapii pass percuma tu pon dapat jugak..Rezekiiiii katanyaaa...Tapi pass percuma tu valid untuk tayangan filem biasa je taw bukan 3D..Take noted yer..Jangan kaw mengamuk plak kat kaunter tu kalau dorang tak terima pass korang untuk filem 3D..hehehe..Haa, yang jejaka berkemeja hitam ala2  retiss k-pop tu En.Ady namanya, dan dia merupakan Marketing,Advertising dan Promotion Executive di One Cinemas ini.Dia jugaklah yang sudi jemput kitorang sebagai Media Blogger untuk menyaksikan Star Trek 3D ni (secara percumaaaa)..Thanks En.Ady..


One Cinemas ni baru je beroperasi awal tahun aritu 19 Januari 2013 dan mempunyai 6 buah panggung dan 767 seat keseluruhannya.Aku suka panggung ni sebab tempat duduk dia yang selesa, selain air-cond dia yang sejuk, dan cermin mata 3D dia pon lembut tak keras sangat, selesa je pakai, cuma masa mula cerita start aku bantai tidur kroh krohh , sebab aku tak paham sepatah haram cerita tu, bila dah pertengahan cerita , bila watak jahat dah keluar, dah start perang2, baru lah mata aku segar bugar.Dari tak faham, terus jadi faham..Best giler cerita dia sebenarnya, cuma aku je tak amik port sebelum ni.hahaha..


Aku sangat lah merekemen kan sesiapa nak tengok wayang, nak dating bawak awek tengok wayang ke, datang lah ke One Cinemas ni, sebab dia punya tahap keselesaan adalah sangat tiptop kaw2, selesa satu hal, nak beli popcorn pon senang, nak beli tiket takyah nak beratur panjang2 and tunggu lama2, dan yang paling best, buat yang kaki terkucil time tengok wayang, toilet disediakan berdekatan dengan bilik pawagam, tak perlu nak jalan jauh2 untuk ke tandas, dan tandas nya pon bersih and wangi je, walaupon aku tak ke toilet pun sepanjang aku kat dalam panggung tu, sebab air-cond yang sejuk tu, buat mata aku lagi best nak tidoo je.Nak terkucil pon ku tahan,Jebat..hahaha..


Dan ini buktinya yang korang akan dapat pass percuma jugak bila korang LIKE Fanpage One Cinemas (klik), setiap satu LIKE akan dapat satu pass percuma, kalau nak bawak satu family, pastikan setiap orang ahli keluarga korang tu ada account FB, kalau opah kaw nak join pon boleh, make sure opah kaw pon kena ada account FB and LIKE fanpage One Cinemas ni.


Dan akhir sekali, lepas habis je cerita Star Trek 3D tu, cerita kitorang plak tak habis2 lagi, hehehe..Bergambar beramai2 bersama para2 blogger yang hadir.Perkenalkan lagi sekali, 
dari kiri Mcdee (suami Mila), MilaNory ZoulkefleEida, En.Ady , Kak IeraBro framestoneEazy IzzudinAhmad Fauzi.

Barisan depan dari kiri, Andi (suami Ieda), Syafiq (suami Yaya), dan Nadia @ yaya.




Alamat :         
One Cinemas,
3rd Floor, Spectrum Shopping Mall,
Jalan Wawasan Ampang 4/2,
Bandar Baru Ampang
56000 Ampang
http://www.cinema.com.my



22 comments:

  1. Seronoknya!
    Kak nad ada like ritu
    Nak dpt tix free
    Pastu tgk alamat alamak jauhnya.. Trus ignore huhu

    ReplyDelete
  2. bro dah macam ustaz..hahaha. komen yang sama kat entri nadia..hehehe

    ReplyDelete
  3. lambat Nory up entry ni er....aku xpaham nape ko boleh bantai tidoooo hei tau tak cete ni best gilerrrr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nory lmbt sbb die retis. sibuk duk layan peminat mintak sign..hahhahahaa

      Delete
  4. Assalamualaikum nory, heeee.. ala kesiannya zoul tak dapat pergii ya? nanti next tiket free tu g sesama ye................

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye sheila.. nnti orang ajak, jgn tak pergi pulak yee.. hikhikhik

      Delete
  5. Yeah dapat tiket free ekkk...best2

    ReplyDelete
  6. wahhh, bestttnyeeee ade aktiviti gini...nak2 plak bile tgk movie free kan...;D

    ReplyDelete
  7. mesti syok kan dapt tengok yg 3D punya.. jlesnyaaa.. huuuuuu

    ReplyDelete
  8. seronok la dpat jumpa blogger ramai2...

    ReplyDelete
  9. korang ni kan memanglah kembar 4 tau..tu la baru perasan bag smua ostolia..bessttttnyer ;)

    ReplyDelete
  10. Seronoknya sebab duduk tak jauh senang nak arrange...
    Muka pun nampak ceria semua:)

    ReplyDelete
  11. lama dah tak pergi cinema ni.. nampak macam best je sekarang kan :)

    ReplyDelete
  12. Pergi menonton wayang bersama. Sehati dan sejiwa ni.

    ReplyDelete
  13. wahh seronok klsu dpt keluar cm gini :)

    ReplyDelete
  14. wahhhh..tengok 3d free..bestnye..bestnyee

    ReplyDelete
  15. freeee.. haruslah pergi kan?! hehe

    ReplyDelete
  16. lain kali hajak cik abang skali...heheheehe...besh dapat tengok wayang free...heheheh...

    ReplyDelete
  17. hamboiii, main 3d 3d nampak hihi

    ReplyDelete
  18. Yang tak sabar nak tengok Fast Furios 6 :p

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)