Followers

Thursday, May 16, 2013

Dia dapat hadiah lagi, suka lettew, huhu



Yeay murah rezeki Laura ni, dapat hadiah lagi, kalini dari Whiskas, free sample.Lama dah aku isi borang untuk redeem sample free ni, aritu baru dapat..hurmm takpelah biar lambat, asalkan dapat jugak.Menda free sape takmau kan.hehe.


Aku nak suruh korang isi borang pon dah terlambat sebab tarikh tutup dah tamat, tapi takpe, Whiskas selalu buat free sample ni..Lain kali kalau ada lagi aku bagitaw ok.Laura dapat 2 sample makanan dari Whiskas, satu makanan kering, dan satu paket makanan basah..Haaa makanan basah tu lah yang paling Laura suka, naik koyak poket aku ni beli berpeket2 untuk dia, sehari sepeket dia makan, aku terpaksa terhadkan sehari sepeket je, sebab kalau lebih2, takut aku yang tak makan kang..hahahaha..


Tengok lah muka dia, kemain eksyen lagi dapat hadiah makanan, hadiah Pet bed yang aku bagi aritu, sampai sudah, dia tak tidor pon dalam tu..Gerammm..Tapi masa sample ni sampai kat rumah, aku baru buka sampul dia dah tergedik2 dah tak sabar nak makan, kadang2 saje suka sakat dia, bagi dia merayu-rayu kat aku mintak makanan basah tu.Laura kalau dah dapat makanan basah whiskas tu, tikus lalu depan dia pon dia buat dekk je..



Alahaiii Laura, suka lettew dapat hadiah lagi..Lagi2 dapat makanan feberet dia, muka habis bangga dah tu..Ramai jugak tanya Laura ni makan apa, and berat berapa.Aku tak pasti berapa berat dia,sebab lama dah tak bawak gi klinik check berat semua, tapi Laura ni tak gemok mana pon sebenarnya, bulu je kembang semangkok, padahal ringan je dia ni.Tapi taktaw lah mybe sebab aku hari-hari tengok dia, so, tak nampak yang dia tu gemok, tapi rasanya badan dia memang susah naik walaupon banyakk makan, cuma berbeza lah dari mula2 aku start bela dia dulu, masa tu lagi kurus, ringan, nak peluk pon tak feel.Sekarang ni lagi best gomol2 dia..Sebab dia dah berisi sikit, sikit jela..hee




18 comments:

  1. hamboiiii kemain lagi posingnya..ahaha

    ReplyDelete
  2. tgk muka laura pun tahu teruja ...

    ReplyDelete
  3. untungnya dia dapt makanan free...:)

    ReplyDelete
  4. patutlah makin gemuk si Laura niiiii

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum nory, banyakkk untung Laura dapat puan cam nory. heee. pandaiii jaga kucing :D

    ReplyDelete
  6. wow bestnya jadi laura...dapat gift lagi gituw kan hik ^__^

    ReplyDelete
  7. wahhhh..congrtz pada si laura :p

    ReplyDelete
  8. Tahniah, makin 'sihat' la kucing tu lepas ni yerr

    ReplyDelete
  9. heheh..laura ni sesuai jadi duta whiskas ni.. posing bukan main..eheheh

    ReplyDelete
  10. rayyan & yaya pencinta kucing! kalu balik kg (kt kg byk kucing) diorg bole dok meniarap mengadap kucing cium kucing. aduh laaa....

    ReplyDelete
  11. muke laura tak boleh blahhh... kongsi boleh ngan mushang?? kikkikii

    ReplyDelete
  12. comelnye laura.... rasa nak picit2 jek.. :)

    ReplyDelete
  13. "si laura tahu keistimewaannya"...cewaaahhh!!!iklan jap....hehehhe...a'ah lah sis,kucing neh dah dapat whiskas neh cicak buat maen jer...kalau kucing sy kat kg dulu smua dye bantai...

    ReplyDelete
  14. comeinya Laura.... geram tgk...!

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)