Followers

Wednesday, May 29, 2013

Lunch berdua hari ini, phewwwit!!!

Assalamualaikum dan Selamat Tengahari...


Bukan senang nak dapat lunch togede2 dengan Abi time opis hour, biasanya time lunch aku balik rumah mak aku je, sebab dekat dengan opis, 3 minit je dah sampai.Tapi harini Abi cuti sebab nak ikutkan harini mak mertua operate batu karang, tapi tak jadi operate lagi sebab tekanan darah rendah,so, tarikh operate akan ditunda ke tarikh lain dan mak mertua pon dah boleh keluar wad dan balik kampung semula, harini Abi cuti free2 jelah kiranya,masa kat opis memang aku dah plan nak ajak Abi lunch sama2, tapi lupa nak bagitau Abi sebelum pergi kerja tadi, sampai opis plak, baru sedar kredit henpon dah tamat tempoh, malas plak nak call guna telefon opis, so, aku biarkan jela, takpelah aku makan kat rumah mak jelah..last2 lagi 10 minit time rehat, Abi call bagitaw dia dah ada kat depan opis..Wahhhh , dasyat jugak Abi ni boleh baca gerak hati bini dia.Macam taw2 je bini dia nak ajak lunch togede2..heheheh..Dah lah aku dok bayang roti canai telur banjir je dari pagi tadi..Fuhhh tertunaii jugak hasrat hati, sampai dua keping aku bedal..Siap bisik kat Abi, jangan bagitaw sape2 taw yang sayang makan roti canai telur 2 keping...kihkihkihkih...Selera mengalahkan gajah..haha..

Okbaiii, itu je nak cerita...

15 comments:

  1. sama lah dengan si dia tu, tak habih2 dengan roti canai dia.. :p

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum nory, menternak nampak. hehehe ;p

    ReplyDelete
  3. BARU 2.. BUKAN SELALU PON TERNAK LEMAK BANYAK2 GITU NORY.. KEH3

    ReplyDelete
  4. samalah ... susahnya nak lunch samadgn hubby, sesekali bestkan..

    ReplyDelete
  5. bila dah jadi hubby and wifey ... macam mana pun mesti ada chemistry... *_^ that happens to us too... and many of us kan? *_^

    ReplyDelete
  6. Telepati menepati. Wahhh kuat bonding u two. Hehehe kami tak tau pun U bedal roti canai sampai dua :p

    ReplyDelete
  7. Amboi bestlah dapat lunch together-gether....

    ReplyDelete
  8. Seronok sekali sekala lunch sama kan? :)

    ReplyDelete
  9. Sweett..

    GA Contest http://www.sofiesyacollection.blogspot.com/2013/05/sofiesya-collection-ga-contest.html

    ReplyDelete
  10. Ala bestnyer..dating la ni..kikiki

    ReplyDelete
  11. nory dedikk.. bisik2 tapi bgtau dlm belog. muahahhahahaa

    ReplyDelete
  12. wah boleh habis dua keping ek roti telur...takpe2..selagi ada selera..makan je dik..hehe

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)