Followers

Thursday, May 9, 2013

Finally, Pink Bed jadi milik Laura Stella jugak



Rentetan kes kat entry ini (klik), lepas dah frust menonggeng promotion Pet Bed tu dah tamat, aku terus laju2 email ke Gift Time Enterprise ni , dalam email tu aku merayu2 yang aku nak sangat Pet Bed tu, mulanya aku ingat dorang tak layan pun email aku tu, yela tarikh promotion kat MilkAdeal tu kan dah tamat..Rupanya dorang reply beb email aku tu, dia bagitau yang promotion still ada lagi, tapi stock tinggal kaler Pink dan Yellow je.Pastu kan yang paling bestnya, dorang tawarkan harga lagi murah dari promosi kat MilkAdeal tu..Kat Milkadeal RM29.90 , tapi dorang tawar kat aku harga RM28 saja..Aku pun terus setuju dan cepat2 grab kaler pink tu..hehehe..Mungkin dah rezeki Laura kot nak dapat katil baru..hehehe..


Aku transfer duit hari Selasa (30 April), hari Khamis barang dah sampai, sebab Rabu tu kan Labour Day..Puas hati lah dengan services dia.Lajuuu je buat kerja..Ini macam lah bagus..heee



Laura dah tak sabar dah tunggu aku bukakan hadiah dia, muka bosann je sebab lama menunggu, tuan nya asyiklah dok bergambar je..hehehe..



Haa time ni Laura dah makin teruja, dalam hati dia mesti dia ingat makanan lembik feberet dia tu, mesti dalam hati dah melompat2 dapat makanan lembik plastik besar lagii...hahha..Silap besar lah sayang, ni bukan makanan, ni katil untuk laura tidur selepas makan..hehehe..Ada kena mengena jugak dengan makan kan..Dia dah terbau2 dah, aku bukak lambat, dia dah cakar2 plastik tu dah..



Haa nilah rupa katil pink Laura tu, kualiti gambar kurang memuaskan sebab guna kamera henpon je, tapi keadaan katil tu sangat okay, and aku pon puas hati, bayar murah tapi kualiti okay..Memang berbaloii aku merayu2 nak beli.Semua demi mu Laura Stella..hekhekhek..Tapi agak frust bila Laura buat muka tak puas hati je bila dapat hadiah tu..Sentapp mak, nakkk oii...Sampai hati ko tak suka pemberian maha ikhlas ni..caittt...


Tengoklah tu muka dia "fake" giler, memang dia dalam keadaan terpaksa pon sebab aku paksa dia duduk dalam tu and bergambar..Sentapp wei aku time ni...


Tapiii aku tetap berusaha paksa die suruh dia suka jugak dengan katil ni, yela mybe baru lagi, dia belum serasi lagi, sebab sebelum ni dia biasa tidur atas katil, terkangkang, tergolek sana sini, sekarang nk sesuaikan dalam katil cinonet ni memang ambil masa sikit lah kan..Okayy takpe, aku kasi chancee..



Sekejap je dia duduk kat dalam tu, pastu dia turun tidur kat atas lantai...Aku geramm terus sarungkan dia dengan plastik tu, rasa nak send out je kucing ni gune poslaju...hahaha..Aku frustt giler terus balik rumah, Laura memang tinggal dengan mak aku, malam tu adik aku wassap gambar Laura tengah lena sambil terliuk lentok kat atas katil pink dia tu...Aku tak percaya mula2, lepas dah tengok gambar baru percaya...


Oooo, saja je nak buat seperais ek Laura, ingatkan tak suka, pandaii kau berlakon yer...Haiiiissshh nak kena ini budakk..dush...dush..dush..Nak taw kenapa dia boleh terliuk lentok sampai camni sekali, adik aku "umpan" dia gune air-cond, dia kalau ON air-cond memang macam tu lah perangai dia, tidoo tak hengatt dunia dah..Mengadaaa betul dak Laura ni kan...Demandd giler..nak tidor siap ber"air-cond" bagaii...Gedikkk betoiii...


Kalau ada yang berminat nak beli katil ni untuk si manja, boleh terjah sini Sogus Trading..Macam2 ada, harga pon murah, services pon terbaik...See ya!!!

36 comments:

  1. Assalamualaikum nory, perghh terbaik tu. untung laura dapat mak macam nory ni. hihihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laura panggil Nory "Angah" lar...heheeh

      Delete
  2. terkojut dgn tajuk entry ingatkan citer mexico ke hape rupanya si kucing nory...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...kelakar arr akak ni, mana plak citer Mexico nyer..hehe

      Delete
  3. empuknye lahai katil tuh..comel je laura terliuk lentuk mcm tuh tau..geram jeeee..

    ReplyDelete
  4. wah nampak sangat comfy...mesti laura happy dapat katil baru...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mulanya dia tak berapa happy...tapi last2 dia suka jugakk..hehe

      Delete
  5. untunglah Laura dah ada katil sendiri, nak belikan cici jugakla...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mila patut beli untuk cici, takdelah dia nak bergesel je dgn Mcdee..hehe

      Delete
  6. comelny katil tu..nsb baik kcik..kalo bsar blh join skali..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau besar, nory yg tido kat dlm tu..hehe

      Delete
  7. hamboihh kemain laura..rasa mcm nak tumpang tido dlm tu je..ekeke..mcm syiok je

    ReplyDelete
  8. alalohh.. comelnyaa.. hihi tambah comel ngan katil tuu.. hehe

    ReplyDelete
  9. aishhhh akak lak teringin nk lepak dlm tu... nmpk selesa bebenor kekdahnyer nih he3

    ReplyDelete
  10. Akhirnya dapat jugak, weeee!
    Laura, sila ucap tenkiu kat mama! :)

    ReplyDelete
  11. fuh, tido selalu la mcm ni.. hehe

    ReplyDelete
  12. Rumah mushang yg ida beli tu dh terbengkalaiiii .. Sekejapp je die tdo dlm tu, lps tu tdo lntaiiii balikk.. Rasa nk jual balik jee. Hahaha....

    ReplyDelete
  13. ololoooo omeyyynyaaa lauraaaaa :)

    ReplyDelete
  14. pandainya dia tidur dalam tu.. wah... macam menarik je menatang ni.hahaha

    ReplyDelete
  15. yui kena 29..katanya hari insin bru pos..tak sbr nk dpyt..hihi..

    tq seklai lg ya kak utk info =)

    ReplyDelete
  16. tu dia.. laura tidoo x sedar hapa.. dapat katil baru... pink lagi..

    ReplyDelete
  17. Alahai comel je tido Laura ni... :)

    ReplyDelete
  18. beria Laura tidur yea.
    best tido tempat baru.

    ReplyDelete
  19. alololo..comeynya laura dgn bed pink die,...:)

    ReplyDelete
  20. untung la laura yea. siap ada tempat tido khas lagi..hehe

    ReplyDelete
  21. laura? amboii..glamernya nama dia..hehehe

    bagus tuanmu laura..siap belikan katil khas lagi..hehehe

    ReplyDelete
  22. hahahaha!!!!muke kene pakse yang x leh blah!!!n'way,mule-mule jer x biase lagik tuh!!kalau dah biase ok lah tuh!!!laura tido gaya camner pon tetap comel!!!hakhakahk!!!

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)