Followers

Wednesday, May 8, 2013

From Sydney with Love | Tenkiu Yaya !!!!


Kemain lagi kan, ni baru kes kirim mengirim barang dari Sydney, belom aku sendiri yang pergi sana, dah kompom2 jatuh muflis aku menshoppingkan diri..heyy nafsu nafsuu..Nafsu serakah nak bershopping ni memang tak terbendung, tak kira lah kau banyak duit ke, sikit duit ke, nafsu tu tetap ada, pandai2lah ko bawak diri..heheh..

Sebelum Nadia @ yaya ke Sydney, 26 April 2013 aritu, kitorang Mila, Ieda dan aku  dah sibuk senaraikan barang2 yang nak dikirim.Yela kalau nak harapkan yaya je belanja, nazakklah dia kan, dahlah dia kesana nak tanggung family dia lagi, so, kitorang kirim duit untuk beli cenderahati dari sana.Yaya cakap kat Sydney ni, kalau shopping memang murah, tapi makanan je yang mahal sikit.Memang betul pon, aku kirim semua yang dalam gambar diatas, harga RM30 je tak termasuk T-shirt tu..Memang murah lah dari kitorang shopping kat USS dulu...Duit banyak keluar, barang sikit je dapat beli..hehe..Tapii yang lagi bestnya, yaya belanja kitorang sorang sehelai T-Shirt "I love Sydney"..Saaayyangg Yaya..tenkiuu taw, taw.taw...Iolls suke sangat..Rasa taknak basuh je baju tu, sebab ada bau "Sydney" lagi...hahahaha..

Sesiapa nak bercuti ke Sydney nanti, nak taw apa yang menarik kat sana, boleh tanya Nadia @ yaya ..Kitorang pon tengah berusaha push dia suruh up entry Sydney secepat mungkin...Tak sabar nak baca pengalaman dia kat sana..Tumpang seronok bila ada kawan yang dah sampai sana dulu..Harap2 lepas ni, ada rezeki aku plak untuk kesana..Fuhh berangannn tak hengattt si Nory ni..huhuh

39 comments:

  1. Assalamualaikum. kerlas yaya dah pergi dulu. tumpang berangan je. hihi ;p

    ReplyDelete
  2. bestnyeeeeeee dpt souvenir :)

    ReplyDelete
  3. nak up jugaklah cete ni huhu...

    ReplyDelete
  4. phewitttt....from Sydney lagi..insyaAllah nnt ade rezeki nory ngan hubby plak..;D

    ReplyDelete
  5. wah comel nye,,semuanya sepasang heheh :)

    ReplyDelete
  6. lebih kurang je dengan ieda.. best nye korang..

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. bestt...semoga makin murah rezki dia..insyaALLAH

      Delete
  8. ssyoknye !! dapat baju (hadiah)

    ReplyDelete
    Replies
    1. MEMANG SYOKK...
      nak basuh pon tak sampai hati..hehe

      Delete
  9. kalau ade rezeki sampailah kak nory kat sane...nanti saya plak kirim kat kat nory...buleh????heheheh....

    ReplyDelete
  10. kalau tau nadia nak pergi sydney, saya nak kirim budu kat dia.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. perghhh...budu import dari Sydney ek...hehe

      Delete
  11. kak nad rajin jenjalan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah dia memang rajin berjalan...hehe

      Delete
  12. Titew pon dapat jugeeeee... Kikikiki

    ReplyDelete
  13. boleh tak kalau tak buat yaya touching?

    ReplyDelete
  14. jauh tu daripada sydney ....

    ReplyDelete
  15. Kalau nak p sendiri entah bila la kan, dapat kirim kira ok sangatlah :D

    ReplyDelete
  16. amboi byk jugak yea. jauh nyeer.dari sydney..hehe

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)