Followers

Friday, February 8, 2013

3rd Party Band masuk paper Utusan


Hari sabtu aritu, tengah aku siap2 nak ikut mak aku gi kenduri kawen, along aku call, bgtaw band die dah masuk paper utusan..Dah tengahri baru die taw yang band die dah masuk paper..hehe..Bulan lepas dorang buat photoshoot kat Putrajaya..Sessi interbiu pon berjalan lancar.

Cerita pasal perkembangan 3rd Party yang baru nak menapak dalam industri ni..Memang dorang masih baru lagi dalam industri ni, tapii aku puji semangat dorang..Dalam paper tu, cerita pasal kemenangan single terbaru 3rd Party yang berjaya mengungguli Carta Suria Rock,(Suria Fm) 2 minggu berturut2 sejurus selepas dicalonkan.Memang satu pencapaian yang terbaik buat band yang baru nak naik macam mereka.


Ada yg tanya, yang mane satu along aku??Along aku dah tentulah yang palingg hensemm...wakakaka...Ape daa puji abg sendirii..kihkihkih..Along aku yg kedua dari kiri, nampak macam bujang, tapi anak dah 2 yer kawan2..hekhekhekhek..Along aku selaku drummer dalam band ni..

Nak taw lebih lanjut pasal 3rd Party band ni, jom terjah page dorang kat sini =======>>

5 comments:

  1. All the best...nanti buat konsert jangan lupa kasi kami tiket 4 keping...muhahaha

    ReplyDelete
  2. wahhh kelas laaa along akk.... jadi adik kepada artis akk ni... wahhhhhh hebat2

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)