Followers

Monday, February 18, 2013

Isnin palinggggg lemau


 Harini hari pertama aku bekerja setelah 9 hari bercuti...9 hari kauuu..Mengalahkan cuti raya sendiri..huhu..9 hari cuti, tak penah terkeluar pon dari mulut aku cakap boringgnyer cuti, sebab cuti2 aku sentiasa terisi dengan aktiviti kekeluargaan, syukur tinggal berdekatan dgn family, dapat shopping2, dating2 ngan mak titew, ngan adik beradik titew..Abi titew?? hurmm cian Abi kena kerja, mencari rejeki demi menyara kehidupan kami berdua,,Ekcewahh..

Dan harini, setelah 9 hari bercuti, ko dapat tak bayangkan biskut marie cap tiger tu tatkala direndam dgn ayak milo..Lembikk, lemauu, semua ade..Mcm tu lah aku disaat ini yg terpaksa buat2 pasrah dan redha dgn ketentuan, bahawa arini, walau bertongkat sekali pon aku kena pi keje jgak..Huhu..Dah ler smalam balik dari E-Curve main tembak2, kereta aku buat hal, terus masuk bengkel, dan harini setelah sekian lamanya aku tinggalkan dunia merempit, harini aku belasah naik "tenggiling" Abi gi keje..Merempittt kaww..Nasib baik ade dua2 lesen, mmg berguna saat2 genting cmni..huhuhu..

Punyelah lama tak bawak motor, ketepi ketengah aku bawak, Abi asyik dok call risauu punyer pasal.Takut sangat binik nyer ter"willy" or ter"weikang" motor tu..hehe..Dugaan betoi bulan ni..Macam2 ada..Ya Allah permudahkanlah segala urusanku...Amiiinnn...


21 comments:

  1. wah minah rempit ye nory....mujur ada 2-2 lesen...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pasal2 jadi minah rempit arini...heheh

      Delete
  2. Assalamualaikum nory. best gila tengok gambar korang g main semalam. hee sila rempit dengan berhemah ye. hehehehhe. suami sheila pun cuti 9 hari. kita lak yg kerja awal haritu hahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...nanti kite gi main sama2 yer...set date dulu...heheh...bestt main tu, kitorang pon tak puas main, walaupon kalah...heheh

      Delete
  3. wah, terelnya bawak motor.. sue mmg salute dgn perempuan2 yang bwk motor ni.. sbb BERANI.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak terel sgt pon, tapi dah terdesak, bawak jelah...hehe

      Delete
  4. untung la boleh bwk motor..kite nie usahkan nak bwk, nak menunggang pun dh takut dh skang nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh nory bawak kak falsya merempit sekali nak?? heheh

      Delete
  5. Tu la lama sangat bercutinya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...cuti lama sgt, smpai lemauuu giler...

      Delete
  6. Replies
    1. masa bujang2 dulu, nory mmg bwak motor, lepas beli kereta je lama tk bawak motor, tu rasa kekok sikit...hehe

      Delete
  7. hahaha samalah kita even 3 hari je cuti, masuk je hari Isnin mulalah rasa serabut kepala... hate much! huuuuuuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. 3 hari cuti dah serabut kepala, inikan pula cuti 9 hari...phewwww nak tercabut kepala rasanyer...hehe

      Delete
  8. berani bawak moto. sis ada lesen moto pun tak brapa brani nak bawak.lagi2 kalau kat tempak sesak..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah terdesak, terpaksa jadi berani ...hehe..walaupon bawak ketepi ketengah..haha

      Delete
  9. Bestnya pandai bawa motor. Kakak basikal pun tak pandai Nory...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pandai bawak je kak...tp tak terer mana pon...ehehe..

      Delete
  10. hahaha..terwilli or terwekang yer??xpe kak..akak buat pose ala gedik2 vouge ats moto tu..ehehehe...'jgn jdi mcm sye..ade lesen keter tpi penakut nk bwa..rase mmbazir je nk bwa...heheheeh..xpe.

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)