Followers

Wednesday, February 6, 2013

Macam tak sesuai je



Macam tak sesuai je aku pakai pashmina cenggini, ni first time aku pakai gi jalan macam ni..Tengok kat cermin macam ok, tapi bile bergmbar, macam tak kena je aku pakai style macam ni, nampak muka aku besar (memang besar ).Pastu terserlah ke"tembamam"(gemokk) aku, puas sorok selama ni, tapi skrg rasanyer dah tak tersorok dah..Uwaaaa..Stress lah badan naik...I hate u, lelemak tepu yg degill...

23 comments:

  1. Replies
    1. yeke...tapi rasa mcm tak kena je..mybe sbb tak biasa kot..hehe

      Delete
  2. Eh. Cantik laaaaa :)Nory Tajima.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..Nory Tajima ek..

      ok jgak nama pena tu...hehe

      Delete
  3. Replies
    1. kalau banding ngan gmbar2 lama, boleh nmpak perbezaannyer..hehe

      Delete
  4. Assalamualaikum nory... takpe make practice pastu perfect! insyallah. jgn give up nory.. sheila so kurus lepas seminggu demam ni.. lebih kurus drpd sebelum kawin. hahahahhahahh

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaa cmtu nory pon nk demam jgklah....boleh kurus mcm sheila...hehee

      Delete
  5. noryyy, cantik ape............... mane ade tembaness pon??? heeeee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tembam kat part lain lah,eida...
      hahaahha

      Delete
  6. comel la dear..sape kata x sesuai...okey je chinta tengok ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke chinta...

      mybe sbb nory tak biasa pakai kot, bila pakai rasa muka penuhh sangat, bolat dan lebar...hihihih

      Delete
  7. aik..ok jea tgk.
    maybe sebab first time pakai sebab tu nampak lain kot,

    ReplyDelete
    Replies
    1. pestaim pakai gi jalan2,,
      selalu pakai2, buka balik...hehe

      Delete
  8. nory, kalau dah cantik, pakai tudung saji pon cantikkkk :p

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)