Followers

Thursday, February 28, 2013

Redmummy Blogger Gathering @Lasertag Warzone E-Curve




First time aku menjoinkan diri dalam event yang rata2 nyer terdiri dari blogger2 otai, terasa kerdil diri ni bila dikelilingi mereka yang otai2..hehehe..Blogger gathering anjuran blogger femes Red Mummy ni diadakan di Lasertag Warzone , Ecurve Damansara..Ni first time aku main game ni..Bila dah main, pheww seronok siottt..Terus gian nak main lagi..hehehe..




Nasib baik ade geng masa join event ni, aku ditemani yaya, zana, Eida dan adik aku, Nora..Kitorang semua memang tak pernah main menda alah ni, kecuali adik aku yang dah biasa main ngan kawan2 sekolah dia..Game ni lebih kurang macam paint ball, cuma game ni gune laser, so, tak sakit badan kalau kena tembak.Serius weyy, first game aku dah pancit..10 minit je kot, tapi masuk second game and third game, dah ade peningkatan sikit..Ok lah kan, first time main kot walaupon kalah.hikhikhik


Team Purpelicious


Team Captain Abang


Team Arena vs Team Mak Jemah (Final)


Oh yer nama kumpulan kami Purpelicious, kelass ko jahh, nama nak class je kan, padahal main pakai bedal je..hehehe..Mulanya nak letak nama kumpulan "Kak Bedah Huk Aloh", tapi masing2 malu nak sebut, terus terkeluar idea adik aku letak nama Purpelicious..Haishh hentam lah labuu,..Team kitorang ade sorang je lelaki, Abang jamar...Cian abg ni terpaksa join team kitorang yang lemah ni..Tapi oklah ade jgak menang sekali kan...hahahaha...



Antara blogger2 femes yang join sekali adalah Cik Epal, Bro Framestone dan lain2..Memang comeyy Cik Epal ni taw..Kumpulan dia lah yang menang haritu, team Mak jemah..Memang style lah..hehehe..



Dan sebelum terlupa, terima kasih Kak Red sebab sudi invite saya..Next time jangan serik invite saya lagi yer...hehehe...Kak Red memang Hot Mummy lar, jeles tgk body die maintain je walau anak dah 3..Tabikk springgg woo...heee..



kredit pic Cik Lily Putih




26 comments:

  1. xpenah main game ni..

    wow jumpe cik epal tu....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nory pon pestaim main game ni...hehe..cik epal comell sgt..

      Delete
  2. wah sronok jumpa blogger femes redmummy..mcm mana dpt invitation??

    **mana ada lps kawin lg slim..tkde rahsia..lps kawin ada bertambah22 berat sbb slalu outstation mkn je kn..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Red announce kat page die...pastu nory email butir2 diri..tu yang dapat join tu...hehe

      Delete
  3. Kakak yg tengok gambar dapat agak betapa meriahnya...
    Siapa sponsor ts-shirt merah? Atau dah inform kena pakai baju merah ye:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. t-shirt sndirian bhad kak...
      saje ikut tema Kak Red kan suka merah..

      heeeee

      Delete
  4. fuyoh! bestny Nory..xpenah main lg..paint ball penahla..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best...sama mcm main paint ball..cuma yg ni laser..

      Delete
  5. Replies
    1. Mila..nest time kite gi main sama2 k...

      Delete
  6. salam kenal. singgah sini terus tinggal jejak. jom tukar link, citer dan pendapat

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal...time kasih sudi singgah blog nory..
      nory follow terus lah...hehe

      Delete
  7. bestnye nory jumpe blogger red mummy n cik epal

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kak, rezeki dpt jmpa dorang...hehe

      Delete
  8. Oh....padanler masa lalu 17hb tu ramai jer yg pakai baju merah duk main Lasertag...ruper2 ader gathering blogger.

    ReplyDelete
  9. best nye dapat invite mcm tu.. hehehehe diba follow nory balik..

    ReplyDelete
  10. seronoknya dapat jumpa red mummy kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok..
      cunn meletop kak red tu..hehehe

      Delete
  11. Teringin jgk nk join game mcm ni

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)