Followers

Tuesday, February 5, 2013

Sample BB cream loreal


Aku tak ingat bila aku isi form untuk sample ni..yang aku taw,dah lama da kot..baru sekarang sample ni smpai kat tangan aku.walaupon kecik cinonet je,tapi disebabkan free org nak bagi,aku terima je.Sape tak suka menda free kan...hehe..

14 comments:

  1. wah...hebat tu..skrg lyeen guna bb cream garnier je..stkt ni alhamdullilah ok..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nory gune BB Cream Sinma je...murahh...

      yg ni dapat free, rezeki jgn ditolak..hehe

      Delete
  2. Kakak belum pernah mengguna product loreal. Kalau sesuai boleh teruskan Nory..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nory dah lama tak guna...

      biasa gune brand yg murah2 je...

      yg ni free, takpe..hehe

      Delete
  3. betul3x.. benda free grab je.. huhu

    ReplyDelete
  4. betul3x.. benda free grab je..

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. mmg best pakai bb cream, kulit nampak licin bercahaya gitu...

      feeling gadis korea sikitt...heheheeh

      Delete
  6. ida pakai bb cream ni..... memang glowing sikit muka lepas pakai.. best kannnnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. best ek eida...
      nory tak penah try lagi...
      sebelum ni pakai bb cream sinma je rm9...heheheh
      Loreal mahall, tak mmpu...hikhikhik

      Delete
  7. yg free tu yg best,tak kisah la kecik or besar..hehe

    ReplyDelete
  8. kak nory, kalau kita pakai bb cream dr.jart tak pun dr.g. suit me really well!

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)