Followers

Thursday, February 7, 2013

Ersalina Imani vs Nelydia Senrose


Auww hebat penangan cerita "Setia Hujung Nyawa", setiap hari tertunggu2 depan tibi, seboleh2 taknak missed 1 episode pon, inilah akibat kalau dah terlayan dari episod 1 lagi..heheh..Dan secara tak langsung, terigau2, terangau2, sampai termimpi dapat baby muka macam Ersalina..kahkahkahkahkah..

Cantekk nyer Ersalina atau nama sebenar die Nik Zarith Nelydia Senrose, tak sangka umur die baru 19 tahun, tapi muka die matured..Suke tengok die, walaupon ramai yg kate kakak die lagi cantek (Uqasha Senrose), tapii tetap suka ngan Nelydia jugak..hehehe..Dia berasal dari Kelantan ada campuran melayu + siam gitu..Oooo kacukan siam, patutlah muka besar (kepala besar)..Sape kata org muka besar tak cantekk..(mentang2 muka sendiri besar, ada hati nak sama kan dgn Nelydia..Puihhh..)..Aku pon ade kacukan siam belah arwah abah aku lah (sikiiittt lah) heheheh..tapi aku bukan org kelantan, sebab tu aku tak berapa nak cunn sangat..hahaha (sedar diri pon)...Cik mek kelantan memang rata2, semua comel2 belaka kan..Jelesss aii..Apa rhsia ek?? hihihi..





Harini episode akhir "Setia Hujung Nyawa", macam biasa balik keje terus tercangok depan tibi sambil makan koci..hahaha..Abi ajak gi jalan2 pon sanggup "tolak" dengan baik..hikhikhikhik...Lepas habis cerita baru boleh jalan2 yer Abi...

See Yaa!!!


10 comments:

  1. sheila balik awal hari ni! nak tengok last episod gak! hahahahha

    ReplyDelete
  2. Dia ni glamer start belakon citer SPA Q kan??

    ReplyDelete
  3. eka pun layan citer ni.. best best best

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Pdahal dia dah start belakon dah lame dahhh.. SPA Q lagi.. tapi baru popular tru drama Setia Hujung Nyawa ni kannnn

    ReplyDelete
  6. Tak sabar nak tahu ending drama ni nanti ^_^ hehe

    ReplyDelete
  7. akak nk ambik ikram jadi menantu lar..tomeii..tomeiii

    ReplyDelete
  8. Org kelantan mmg lawo2....aku suka org kelantan

    ReplyDelete
  9. can losing weight cure a fatty liver can losing weight
    cure a fatty liver can losing weight cure a fatty liver

    my site - medications to treat fatty liver

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)