Followers

Monday, February 4, 2013

Red Selipar..haha!!


Sekarang sandal/kasut cenggini tgh "hot" skrg, pergi mane2 je mesti terserempak dgn org yg pakai sandal yg sama.Reaksi aku, aku tak kisah pon, takde plak nk marah2, eh apsal ko beli sama mcm aku, mcm sesetengah org yg aku kenal, marah betul die kalau terjumpa org yg pakai baju sama, or kasut sama, macam lah die sorang je yg taw fashion, org lain pon nak ikut fesyen jgak..Puihhh..velagakk betoi..Sampai sanggup taknak pakai dah sandal or baju yg penah tersama dengan org lain..Amboii, jgn nak feeling retiss sgt boleh takk..huh!!..

Ni sandal yg kedua aku beli yg sama pattern cenggini, tapi yg sebelum ni kaler hitam, dah putuss dah pon, pastu gi pasar malam Tg malim aritu, Abi belikan yg baru ni,kaler merah plak kalini..huihuihuihui..Tantekkk ,suka sangat..

20 comments:

  1. Kalau tak nak terjumpa yg sama kenalah buat selipar sendiri kan Nory. Dah tentu dari kilang mestilah ada yg sama kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..kalau taknak sama, kena design selipar sndiri lah jawabnyer..hehe

      Delete
  2. Saya berkenan jugak, tapi macam tak sesuai je sebab jari kaki panjang2. nampak buruk pulak

    ReplyDelete
  3. ada lagi yang berlagak dari tu. tgk baju or brg lain sama ngan dia.mesti dia akan cakap brg or baju dia lagi berkualiti. brg dia lagi mahal dan bla bla bla. hehehe
    lagi berlagakkan.

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. tak pasal kena kejar ngan lembuu nnt..hehe

      Delete
  5. kita pun ada.. cantikkan.. beli murah ke mahal ke kadang2 orang dah tak tau nak bezakan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah cntik..nory pon beli kt pasar malam..

      Delete
  6. comey mcm tuan nyer gak... tp utk akak yg besar gedabak ni, mimpi jer la nak pakai uhuks

    ReplyDelete
    Replies
    1. nory pon kaki gedabak jugak kak..besauu semedang...hehe..

      Delete
  7. Ala mana komen eka td.dah ada ke...hmmm

    ReplyDelete
  8. ida ade kaler pink... miahahhahaaa

    ReplyDelete
  9. eida tak bagitaw pon, nory taw eida punyer mesti kaler pink...
    hahahahaha

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)