Followers

Tuesday, February 5, 2013

Easy Cafe , Tg Malim


Minggu lepas balik kampong abi, macam biasa lah nama je balik kampong, tapi bila dah sampai kampong, kitorang berjalan sakan je keje nyer, abi offer nak support shopping plak, tp selalunya kalau abi offer tu lah, takde menda yg nak dibeli..hehehe..Tapi dalam taknak2 beli, byk jgak lah hasil rampasan, pitammm Abi..hekhekhek..

Sebelum keluar, sempat jgak tolong mak mertua masak, tapi kitorg tak makan dulu sbelum keluar, ingatkan balik nnt baru makan, tapi bile dah keluar, lapar plak, pastu ajak abi singgah makan kat Easy Cafe, dah lama nak ajak abi makan kat sini, tapi biasanya time ajak tu, masing2 perut dah full makan kat rumah.Kalini dapat jgak merasa makan kat situ, Easy Cafe ni terletak di Tg Malim, tepi jalan je, Cafe ni menyediakan makanan western yg memenuhi selera anak tekak aku dan semestinya dijamin HALAL.Sebab abi penah keje kat sini masa cafe ni baru dibuka, and Abi kenal boss Easy Cafe tu.hehehe..






abi order Watermelon Ice Blended


Aku order Crazy Choclate Blended (betul kot nama die cmtu)

ni Abi punyer, Assam Laksa, sedapppp kuah die


chicken chop mcm biasa lah, aku yg punyer..suke sgt makan ayamm, mane tak gemokk..huh!!


Kitorang pilih table kat luar sebab senang Abi nak "perasap", elok je kitorang habis makan, hujan turun lebatt giler,Abi berlari ke kereta dgn basah kuyup pi amik payung, die tak bg setitik pon air hujan kena kat binik die..hahahaha...ini semua poyooo, sebab bini die basah kuyup jgak walaupon berpayung..hohoho..So, tak sempat nak snap sign board Easy Cafe ni..hehehe..
meh aku attach sekali alamat die, mane lah taw kot korang nak try makan kat sini nanti boleh rujuk sini sebagai panduan.tak gituu..



Easy Cafe
25,Jalan Permai 1
Taman Ketoyong Permai
35900 Tg Malim
Perak Darul Ridzuan

Tel : 05-458 5555

4 comments:

  1. laksa tuh mcm besar je mangkuknyeeee...

    ReplyDelete
  2. dah pernah pegy dah sis .. saya belaja kat situ :D

    ReplyDelete
  3. bila waktu operasi restoran ni ye?

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)