Followers

Wednesday, December 12, 2012

12.12.12...cantekknyer tarikh harini



Waaa tanteknyer tarikh harini kan, tapi takde yg special yang aku nak buat harini, still buat menda yang sama, bangun pagi, siap2 gi kerja, Tapi..apalah yang ada pada tarikh kan. Just nak buat kenang2an tu boleh lah, nak buat tarikh kawen, dah selamat kawen dah pon, nak jadi mummy, belum nmpak lagi tanda2 mcm nk jadi mummy lagi..huhuhu.Tahun depan ada tarikh cantik lagi tak???hehehehe

11 comments:

  1. Assalamualaikum nory, sheila rasa tahun depan takde tarikh cantik kecuali 13.03.13 kut. hehehe. sheila lahir pun tarikh cantik juga. hehe

    ReplyDelete
  2. tahun ni depan dah start tak ada tarikh cantik dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah, taun dpan dah takde tarikh cntik dah...huhu

      Delete
  3. mmg cantik tarikhnya.mesti ade yg kwen tarikh ni

    ReplyDelete
  4. Tahun depan 13.13.13.. Jawapannye takde! hihihihi

    ReplyDelete
  5. agk2 03.03.13 cantik tak? hehehhe

    ReplyDelete
  6. macam2 jadi dgn tarikh ni...=)=(

    ReplyDelete
  7. tahun depan dah tak ada... sama la, tiada yg special bg ena hari ni, just tarikh je yg cantik.. busang! huaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  8. kalau xde nombor pada tarikh tu, mungkin kita akan nampak bahawa semua hari adalah cantik #eh

    ReplyDelete
  9. xde dah no cantik mcam semalam kannn..
    perghhh, cantik blog wajah baruuuuu ;)))

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)