Followers

Tuesday, December 4, 2012

Baru nak beli, dah "sold out"!!

Isnin aritu, aku belek2 lah butik online kat FB ni.Misi aku nak cari peplum dress yang 1 set sekali dgn kain tu.Cari punya cari, aku berkenan kat peplum kat salah satu butik online ni..
Miepeaty Dehotshop..Aku pon terus pm tanya ade stock ke tak? Mula2 tu aku pilih kaler merah, and owner tu kate stock ade.Aku pon ok lah, tggu balik rumah nak tanya Abi dulu..hehe..Abi mcm biasa ok je, tapi tiba2 mcm nak tukar kaler plak, rase nk amik kaler turqoise,sebab balik tu aku buka almari, kebanyakan baju2 aku merahhh je memanjang, langsung takde seni almari aku, sebab tu aku pilih kaler lain plak, turqoise macam ok je kot..Walaupon niat asal memang berkenan dgn merah.

Bila dah kompom nak kan kaler turqoise tu, aku kompom kan balik dgn owner tu,stock ade lg ke tak..Lama jgak nak tggu die reply, aku pm malam, pagi mase kat opis baru die reply..Takpe aku faham, mesti dorang busy kan..hurmmm yang tak bestnyer, stock smua dah habis, kaler merah habis , kaler turqoise pon habis...huhu...sedihnyer..Menyesall aku tak order awal2, menyesal tak order mase stock tgh ada, time2 tu lah aku sibuk nk tukar2 pikiran nak kaler lain plak..Haishhh...Akibatnya, dua2 kaler aku tak dapat..Ni lah org cakap "yang dikejar tak dapat, yang di kendong berciciran"...eh ade kena mengena ke??hohoh...uwaaa sedihnyer....nk peplumm please...korang ade nak rekeman butik online lain yg ade jual peplum dress 1 set tak, yg sekali dgn kain..Aku suka design yang cmni...pleasee bgtaw aku ek kalau korang taw kat mane ade jual..
credit Miepeaty Dehotshop

credit Miepeaty Dehotshop

tolonglahh, meroyan dah aku ni...mane nak cari peplum yg cantek mcm ni plus harga murah plak tu..

27 comments:

  1. cantikya :)
    sekarang fesyen peplum tengah "in" kan :)

    ReplyDelete
  2. haah...u yg tengah meroyan cari yg murah2...dah jmpa stock habis plak...huhu...sedihhh...nk tmpah mahall...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum nory..cantiknya peplum dress ni. tapi kan , nampak punggung. bahaya! aurat dear...

    ReplyDelete
  4. sheila...nampak punggung, tapi yg ni tak ketat kot...hehehe..

    ReplyDelete
  5. ida tak muat kalau beli siap.. hihihihi...... ida tempah aje.. lmbt betul siap! tak sabarrrrr

    ReplyDelete
  6. mila pun kena tempah sebab dah bam bam nory slim takpe hehe...

    ReplyDelete
  7. @::EIDA:: eida tempah kat mana?? mahal tak?? tp lambat siap ek?? alaa nk pakai mggu depan...huhu

    ReplyDelete
  8. @Mila Ahmad slim lah sangat mila oii...nampak je slim, padahal lemak dah naik tepu dhi......hahaha

    ReplyDelete
  9. wah...ceria nya...blog nory berwajah baru ;)

    ReplyDelete
  10. sis suka yang fatin suhana jual.
    ingat nnt ade bajet mmg nak beli ngan dia.
    boleh usha kat sini : http://byfatinsuhana.blogspot.com/

    kat sini pun ade peplum dress cantik2. http://www.facebook.com/Zorascarf

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you akak...nory dah order kat Zorascarf tu...harga sama..hehe..

      Delete
  11. awak boleh try tgk kat fatin suhana.. dia ada jual kalau tak silap saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok2,,nnt nory tgk....tp skrg dah terbeli dah pon...hehe

      Delete
  12. cantik peplum ni. slalu nmpk org jual baju je. jarang yg ada satu set dgn kain camni :)
    Premium Beautiful

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa tu lah...biasa org jual baju je...=)

      Delete
  13. wow prefer turqoise lgi,ayu2 gi tu..brpe harga dia sys yg smpai sys kate murah tu??hee


    Pandangan Dari Chot:
    http://chot91.blogspot.com/2012/12/terima-seadanyajangan-expect-lebih.html

    ReplyDelete
  14. noryyyy, kenapa tak tanya nadia? ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah baru teringat nadia jual peplum...tp nadia jual baju je kan...nory cari yg 1 set...hehe..takpe2, next time nory beli kat nadia plak...=)

      Delete
  15. memang tengah hot baju ni.. ena baru grab satu, tapi ena beli kat mall la..

    ReplyDelete
  16. Yaallah cantikkkknyeeeeeee
    Nak jugakkkk tp daaa abessss :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah Na...dah habis ...nory pon frustt nih...hehe

      Delete
  17. visit our blog ;) peplum + skirt only RM 49.90

    ReplyDelete
  18. Hi :)

    Jemput singgah sini, satu set peplum RM49.
    thanks !

    http://www.facebook.com/pages/Theshopaholics-21/186056611518770?fref=ts

    ReplyDelete
  19. SALAM..

    PROMOTION TIME..
    MURAH2..JOM TENGOK PEPLUM KT SINI. RM 40 JE TAU SEMENTARA TGH PROMOTION.
    http://heiladies13.blogspot.com

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)