Followers

Tuesday, December 25, 2012

Ole-ole dari Australia

Cerita lama dah ni, tapi baru nak share story.Aritu jiran kat rumah mak aku tu, Kak Nor & family pergi bercuti ke Gold Coast Australia..Waaa bertuahnya badan dapat jejak kaki kat sane..Aku ni ntah bile abad nak jejak kaki ke sana..huhu..

So, sekembalinyer Kak Nor ke tanah air, die pon beli lah ole2 untuk mak aku.Aku & mak ade kirim fridge Magnet, tapi mak aku je dapat, sebab Kak Nor terbeli satu je..hehe..Tapi Kak Nor bagi aku mini bear koala yang comel sangat..Suke2..Aku memang suka koala, teringin nak peluk ,Orang kate koala ni busuk ekk...Betul ke??hehe..

Haa ni lah die...cumell kan..dapat 2 ekor sekali..hehe..Yang penting ade tulis "Australia" tu sebagai tanda kenang2an..Time Kasih Kak Nor...


26 comments:

  1. awin pn de koala ni, sepasang...dari australia juga ;)

    ** nory, baju yg awin tempah tu, klu nk tukar saiz, sempat lg x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh cik awien....cik awien nak tukar size ape?

      Delete
    2. ok awien...tp lambat sikit yer, sebab nak kumpulkan order sekali...maaf taw..ape2 nnt nory bgtaw cik awien ok..

      Delete
  2. x dpt pergi, dpt cenderahati pun jadilah kan.

    ReplyDelete
  3. comelnyaaa koala bear.. ish ena memang teringin!! comel je... jom kak kita g sana berdua.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom ena jom..kalau lah ade sesapa nk sponsor gi sana lg best kan...hehehe...**verangan je akak ni..

      Delete
  4. Omeynye!! Busuk eh? Teringin nak pelok .. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. nory pon teringin nak dukung & pelok...tapi ntah bilenyer ntah...huh!!

      Delete
  5. actually bos onie baru harini balik dari bali,nak tunggu esok...dia bawak balik ole2 padia laaaaa,haha

    ReplyDelete
  6. wah.. comelnya koala tu.. antara haiwan yang sangat comel... ehehehe

    ReplyDelete
  7. kite pun tingin nak peluk koala...comel sgt..tp bile kite gie sana kan, nak amek gambo n peluk koala kene bayar..ingat murah sekaliiiiii mahalllllllll...melepas..;(

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa sis, ruginyer...mahal ek kena bayar..cmtu kite culik je lah koala tu...hehe

      Delete
  8. Assalamualaikum nory! comelnya souvenier tu!

    ReplyDelete
  9. wah wah, untuk lah dapat ole ole, aku punya mana . hikhik

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)