Followers

Friday, December 28, 2012

Fridge Magnet Johor

Aritu along aku ada show kat Johor..Aku pon kirimlah dengan die suruh belikan FM kat sana..Mula tu die tak reply pon, aku pon tak berharap lah, mesti die tak beli punyer..Last2 2 hari lepas tu, die mesej aku suruh amik FM kat die, die ade belikan..Die siap cakap lagi, "kalau ko tak mesej along pon, along mesti beli punyer, sebab along taw ko memang nak"...hehehe...Saaaayyyyang Along..

Along cakap " sorry lah sebab tak cantek sangat, tu je yang along jumpa, and terus beli.."hehe..Takpe2 Along, tak kisah cantek ke tak, yang penting Fridge Magnet...hehhe...Thanks sekali lagi untuk Along...=)

23 comments:

  1. johor mcm susah cr fm..dlu pegi pn bila tnye org smua mcm tktau mana jual

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kak, yg ni pon along nory beli kat RnR pagoh...mahal plak tu..

      Delete
  2. its a thought that counts kan....janji ade FM johor..hehe

    ReplyDelete
  3. Assalamualaiakum nory. comelnya Fm tu! hihi geng kumpul FM lah kita huewhuew!

    ReplyDelete
  4. Lawo la yang fm tu... Unik x pernah nmpk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah lain dr yang lain...nory pon pestaim tengok..hehe

      Delete
  5. Kakak yg duduk JB pun tak ada FM itu Nory..
    Kakak pun tak kisah FM cantik ke tak janji FM kakak pun suka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke kak, mmg susah ek nk cari FM johor..??

      betul3, nory pon tak kisah cntik ke tak, asalkan FM..hehe

      Delete
  6. kak nory, kita pun first time tgk fridge magnet johor. hahahaha. oh kakak akak ada show apa??? dia artis ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa yeke nanie..abg akak pon cakap susah nk cari, ni pon die jumpa kat RnR pagoh, trus die belikan..hehe..
      show kat rumah org kawen, dik nun...hahaha..try search kat youtube "3rd Party Band"...tu lah band abg akak..eheehe

      Delete
  7. Cömel lah fm dr pagoh. CiM yg org jb ni pown tkde tau.

    ReplyDelete
  8. hehe...comell kan...CIM kena dapatkan jugak taw...hehe

    ReplyDelete
  9. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Hanya mereka yang berani gagal dapat meraih keberhasilan
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

    ReplyDelete
  10. hehe.. org dah bg amik jela kan walau camne rupanya.. janji ado..
    ayu pun suka kumpul FM ni..

    ReplyDelete
  11. kek birthday princess tu ayu beli kat kedai kek biasa kat umah...

    ReplyDelete
  12. tak pernah tgk fm mcm ni.menarik gak :)

    ReplyDelete
  13. comel tau... magnet yg pelik dan unik... hehhee

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)