Followers

Friday, December 21, 2012

Dapat free sample dari Libresse


Last week baru sampai menda alah ni.Tak ingat bila aku isi borang utk request sample percuma ni.Rasanya lama dah kot..Aku isi gune 2 nama, nama aku dengan nama mak aku..Sekali sampai dua2 sample kat rumah..


Untong weyy dapat free, sape tak suka menda free kan..Harga die pon boleh tahan jgak taw kat kedai..huhu..


Siap dapat surat cinta lagi dari Libresse..Phewwitt...


6 keping kesemua nya, semua jenis sample ade..Dari pantiliner yang nipis tu sampailah ke overnight punyer yang panjang & besar tu..Aku suka pakai yang besar & panjang tu time hari period tengah banyakk, memang selesa..Tak risau pasal kebocoran pun..


Macam2 jenis ada..korang kalau nak sample free mcm yang aku dapat ni, isi lah form kat sini, nanti dorang akan bagi sample ni kat korang jugak..Suke tak???


9 comments:

  1. Assalamualaikum, nasib baik sheila tak pakai jenama ni. hihi.

    ReplyDelete
  2. thanks ye nory, beri link freebies tu...yani dah isi form dah...hihih!

    ReplyDelete
  3. libresse warna dia kaler2...cantik !

    ReplyDelete
  4. dah lama nak cuba jenama ni.nnt nak try la :)

    ReplyDelete
  5. K dah setahun lebih berhijrah dari kotex ke libresse ni.. :)

    ReplyDelete
  6. dh penah dpt..mmg semua jenis dorg bg :)

    ReplyDelete
  7. ena dah pernah dapat masa kat Asasi UIA dulu.. hehehe... habis semua ena guna... XD

    ReplyDelete
  8. waaa..bestnya..nak try isi la..hehe

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)