Followers

Monday, December 17, 2012

Ngantokness

credit google
Isnin kembali, mcm biasa mood 'kelaut"..Jumaat malam aritu balik rumah mertua kat Behrang-Tg malim..Tido semalam kat rumah mertua, sabtu lepas mgrib baru gerak sekali ke Kuala Kangsar dgn adik beradik ipar ke kampong sebelah mak mertua, yang kawin ni sepupu abi..Patutnya arini kenduri sambut menantu plak kat rumah sepupu Abi, tapi memandangkan aku tak boleh bercuti arini, so kami tak dapat nak join kenduri harini.Memang jarang dengar org kawin ari Isnin kan..hehehe..Memang ingat nak cuti or MC je arini, tapi boss aku cuti jgak, nnt opis takde orang jaga plak..So, malam td pukul 12 kitorang gerak, smpai rumah pukul 3.30pg td..Rabakk jgk mata nii..adehh..Memang saja nak gerak lambar dr sana, sebab kitorang bantai berkaroke dulu..Dah laki bini spesis kaki karoke ni, takleh nk buat ape larr..heheh..Sedara mara belah abi pon sama mcm sedara mara sebelah aku jgak, semua kaki karokee..heheeh..Aku plak mula2 malu, tapi bila dah pegang microphone, mulalah tak cukup 1 lagu...hahaha...tapi 1 lagu je mlm td, kang smua orang baling botol plak kat akuu...hahahah...Kesimpulannya...aku sangat ngantok harini..Nak zzzZZZzzz kjap lah.Lagipon aku "boss" arini...Ngeee~~~~

20 comments:

  1. sama lah kita kaki karoke. tapi dalam box kecik sajalah berani menyanyi. kalau depan ornga ramai memang yang ado

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu masa join band org kawin, biasa nyanyi depan org ramai...tp skrg maluuu pulakk..kalau nyanyi, suruh dorg padamkan lampu dulu...hehehe

      Delete
  2. alolo...ciannya dia....dh la klu hai isnin je, monday blues...kna pulak ngantuk...apa pun tak boleh...

    **nory : leh x tlg emailkan nama penuh n alamat umah kat awin utk pengeposan kad? ni email kita : arewin_86@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, awienn...yeayyy awien nak kawennn!!!! hehehe...

      Delete
  3. Ape lagi , kasi tidur lah dalam surau.. tak pon bawah meja.. hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah bantai tido atas sofa bilik bosss....hahahah...segarr mata..lapar pulakk..haha

      Delete
  4. Replies
    1. dah bantaiii seround ni...phewww bessttt oo..hhehe

      Delete
  5. mood kelaut hari2 isnin tu biasa...ahaks.......

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum wahh bestnya nory layan karok. sheila dah lama tak g karok dgn hubby. hehehe. *tido jgn kua air liur . hihhihihih *

    ReplyDelete

  7. wah.dua2 kaki karok ok la. sis jugak la yg tak minat
    tapi family hubby bab karok ni bagi la kat diorg. org johor suka la kalau nyanyi2 ni.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. karokk mmg boleh kasi hilang tekanan...besttt..hehe

      Delete
  8. dpt mic mula la tak sedar diri ye nory...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal nyer...lupa diri teruss..kihkihkih

      Delete
  9. hehe.. monday blues gak rini nory ..
    puncanya pg td lewat 1 jam punch card, gara2 jem yg disbbkan xcident...
    mmg tensen!..

    lama gak x karok ni !..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. perghh lagi haruuu layan jammed di pagi isnin..tu yang wat lemauu je kan..hehe

      Delete
  10. yayangggggg, perghhhh. background blog baruuuuu lagiiii! :))
    santekkk angatttttt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak yang buatkan...tiap kali die bosan, die editkan blog nory ni...rajin betul kawan kite sorg tu kann...hehehe

      Delete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)