Followers

Saturday, December 8, 2012

Peplum pertamaku

Aritu aku dok kecoh prung prang,prung prang pasal peplum ni, last2 aku dah terbeli jgak akhirnya,Nape terbeli??Sebab aku beli dalam keadaan aku yang sangat terdesak, mencari2 sana sini on9 butik, biasalah kalau sibuk nak mencari, mesti tak jumpa, tapi bila dah terbeli, mula lah berduyun2 kat wall FB tu promote peplum ,cantek2 plak tu, geraammm nyer..Tapi takpelah, yang aku beli ni cantekk jgak pe..Cehh jaga hati sendiri..Aku nak kaler merah, tapi habis, nak kaler turqoise pon habis, no choise aku amik pink, ikutkan takmau pink sebab baru je beli dress kaler pink aritu..Tapi lantaklah, dah terdesak sgt.Ngengada tak sabar2 tu kenapa?ngehngehngeh..

Parcel received hari Khamis aritu, akhirnya depan mata jgak.Takde dah jeles tgk org lain ber'peplum" bagai..Ai pon ade ok..heheheh..Dah received, mestilah nak try kan, masa baru kuar dari plastik, risau dah tgk cutting kecik, macam tak muat je, terus try, nasib baik muat2, ngam2 ho gitu..Tapi takleh gemuk sikit dhni , kompom tak muat nanti...huhu..So, start diet yer ,Nory..




Kemain gigih aku panjat kerusi taw.Belt merah tu aku saja pakai, nak tgk match ke tak, lgpon dapatlah cover lelemak tepu..hahhaha..Material jenis lycra..So far , puas hati dah..Pasni nak kumpul peplum lagi, nak beli kaler lain plak..huhu...Selamat ber"peplum" uolls..



14 comments:

  1. fuyooo..melaram sakanlah lepas ni nory..untunglah badan cumell mila xdptlah peplum ke buah pelam bagai hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. melaramm lah sangat..takde dah mimpi2 peplum lgi..heheh

      Delete
  2. cantik. sesuai jea.
    cantik gak kaler pink :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ kak...nory beli kat online shop yg kak nik suggest aritu..hehe

      Delete
  3. ai like.. nory beli kat online mana

    ReplyDelete
    Replies
    1. nory beli kat Zorascarf...cer like FB die..hehe

      Delete
  4. Cantiknye!!! untung badan cantik hee . .beli kat on9 mana ea??

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak untung jgak, sbb badan dlm proses nak naik ni...risau dapat pakai skjap je baju ni nanti...haha

      Delete
  5. cantiklah :)
    akhirnya sis beli jugak kan.
    hari tu pun entry yang lepas ada mention nak beli peplum jugak kan :)

    ReplyDelete
  6. Sangat sangat cantik sis!! lebih cantik dari sis nak dlu tu... pink, i loike meh!!! hehehe

    ReplyDelete
  7. hah' nampaknya serasi dengan badan daha tuh. hiuhi

    ReplyDelete
  8. HOhooo.. Ida tak muat ni!! HAHHAHHAA

    ReplyDelete
  9. nory pakai ape pon tetapp cantik! :))

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)