Followers

Saturday, December 22, 2012

Chocolate Fountain by Eida untuk disewa



Sape sini suka coklattt,,,,?? Angkat tangan...saye...saye..saye...Aku memang penggemar tegar coklat.Kalau aku dah start makan, memang susah nk berhenti.Suka sangatt2..Lagi2 yg moist2 tu...uishhh tak tahannn...meleleh air liur kalau tak dapat..hehe..
Sekarang ni tengah trend Chocolate Fountain pulak, rata2 wedding yang aku pergi, aku mesti tercari "Bar Candy", lagi2 kalau nampak Chocolate Fountain ni ,lagi lah aku teruja.Kalau boleh bawak balik dengan mesin2 tu aku sapu habis..hehehe..Bukan untuk majlis kawin je taw, semua majlis boleh..Majlis cukur jambul ke, besday party ke, semua bolehhh..Ready je pitihh nyer..hehe
Bagi sesiapa yang berminat nak sewa Mesin Chocolate Fountain ni,hubungi untuk buat tempahan :
Owner : Eida
Blog : mseida.blogspot.com
Email  :  iedand23@gmail.com
Call /Sms / WhatApps  : 012-233 4792
Terdapat 5 pakej menarik untuk dipilih.Pilihlah mengikut bajet korang..Yang pasti harganya memang sangat2 berbaloi..
****************************************************************************************************************
Pakej Sewa RM150
Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
2 kg Chocolate
Urus sendiri/Self handling
Mesin perlu di pulangkan dalam tempoh 24jam after pick up
Pick up location, Cheras area (MCD Bandar Tun Hussien Onn)
Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
Deposit Keselamatan diperlukan RM200 --- deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik


Pakej Kasih RM200 (50pax - 100pax)
Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
2 kg Chocolate
500 gram marshmallow
500 gram biskut jejari (stick biscuits)
Cupcake coklat moist 20pcs
Urus sendiri/Self handling
Mesin perlu di pulangkan dalam tempoh 24jam after pick up
Pick up location, Cheras area (MCD Bandar Tun Hussien Onn)
Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
Deposit Keselamatan diperlukan RM200 --- deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik


Pakej Rindu RM350 (100pax - 200pax)
Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
3 kg Chocolate
1 kg mix fruit -- strawberry & anggur
1 kg marshmallow
1 kg biskut jejari (stick biscuits)
Cupcake coklat moist 20pcs
Tisu & Pinggan kecil disediakan
Urus sendiri/Self handling
Mesin akan dihantar ke rumah (area KL & Selangor only)
Mesin perlu dipulangkan dalam tempoh 24jam selepas diterima
(hantar ke Cheras area or MCD Bandar Tun Hussien Onn)
Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
Deposit Keselamatan diperlukan RM200 --- deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik


Pakej Sayang RM500  (200pax - 400pax)
Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
4kg Chocolate
2kg mix fruit -- strawberry & anggur
2kg marshmallow
2kg biskut jejari (stick biscuits)
Cupcake coklat moist 30pcs
Tisu & Pinggan kecil disediakan
Urus sendiri/Self handling
Mesin akan dihantar ke rumah (area KL & Selangor only)
Mesin perlu dipulangkan dalam tempoh 24jam selepas diterima
(hantar ke Cheras area or MCD Bandar Tun Hussien Onn)
Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
Deposit Keselamatan diperlukan RM200 --- deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik


Pakej Cinta RM800  (400pax - 700pax)  **selalunya untuk wedding
Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
6kg Chocolate
4kg mix fruit -- strawberry & anggur
3kg marshmallow
3kg biskut jejari (stick biscuits)
Cupcake coklat moist 100pcs
100 stick donut
Tisu & Pinggan kecil disediakan
Mesin akan dihantar ke rumah (area KL & Selangor only)
Pembantu untuk menjaga booth
Simple deco mengikut tema perkahwinan

3 comments:

  1. ena suka sgt cokolat.. janji bukan cokolat hitam.. x suka

    ReplyDelete
  2. Dah up dah? Ida baru perasan... TQ Nory ;)

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)