Followers

Friday, December 7, 2012

Gara-gara Lisa Surihani


Gigih aku berusaha raih "click" dari orang.Menda ni mula2 just nak suka2 je, last2 jadi ketagih, lagi-lagi bila dah pernah cash out sekali, walaupon tak banyak mana, tapi rasa puas tgk duit hasil titik peluh sendiri..Padahal tak keluar peluh pon, keje tercongok depan laptop je.Hihiihi.Sape2 yang join Says ni mesti setiap hari bersemangat kan tunggu iklan baru & tak sabar2 nak share..Sama lah mcm aku..Hari2 buka dashboard tgk earning naik tak..Kadang naik sikit, kadang naik banyak, ikut nasib lah kan..Tapi semalam buka dashboard Says, nampak iklan pasal Lisa Surihani curang di Istanbul..Hurmm tak mgkin lah Lisa curang kan..Tapi ayat camtu yang buat orang nak click tu.Sekejap je aku share kat wall, menderu2 earning aku naik sampai cukup kuota..hehehe...Tuah iklan Lisa Surihani kot ..hehe..


Lepas dah cukup kuota rm10 tu, aku try iklan lain plak yg earning tak naik2, aku try tulis gosip yg takde kena mengena ngan link tu, memang berkesan lah tips tu.Selain tu jgak aku like Fanpage artis & selebetriti luar negara, aku promote link kat comment box dorang,,Wahh dasyat jgak earning masuk menderu2.Rezeki2..Alhamdulillah..

Ni bukti, tengok tu iklan Lisa Surihani tu dah cukup rm10..Yang rm7.00 tu baru naik, padahal sebelum ni susah sangat nak naik2..urghh...tak sabar nk cash out...Nak peram lama2 sikit..hehe.Thank you to adik amy , yang sudi berkongsi ilmu & tips berguna ni..Hargaii sangat2..Camtulah tak lokek ilmu.Sape2 nak join Says daftar lah sekarang, free je kot..Senang je nak buat duit..Sikit2 lama2 jadi bukit..Dari buang masa duk depan laptop berjam, tapi takde hasil, haa adalah lebih elok join ni boleh jgk tambah duit poket..Tak banyak sikit pon jadilah, sape nk bagi kan..


10 comments:

  1. amboi seronoknyaa..kaya2..
    hehe..

    ReplyDelete
  2. tq bebanyak kat nory. love u larh.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum nory. sheila punya total unique je naik. earning hampeh. hahahahahaha sedih betul. nory ni bertuah la, duit masuk macam air. belum keluar. hihii

    ReplyDelete
  4. tak sabar nak buat tips nory ni!!

    ReplyDelete
  5. bestnyaaaa nory! pizza hut satu! :p

    ReplyDelete
  6. hamboii, senang lah nak belanja saya nih kan. hihi. saya pun join says nih, tapi xpandai nak buat ayat gosip. biasa lah budak baik kan. hihi

    ReplyDelete
  7. wahh bestnyaaa.. selalunya org kate, duit keluar macam air.. tp sis ni duit masuk macam air.. ena sampai sekarang oo tak reti nk share link says tu cenggane

    ReplyDelete
  8. kalau rajin mmg boleh dapat duit kan :)

    ReplyDelete
  9. owh...cenggitu rupanya..hehehe.. terima kasih sebab berkongsi idea ni..hahaha

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)