Followers

Friday, December 7, 2012

Layan selera anak tekak


Setiap bulan, minggu pertama gaji memang kitorang makan kat luar je, malass masak..hhiihi..Pastu hujung2 bulan baru terhegeh2 nak memasak kat rumah..Nasib baik Abi sangat2 memahami..Ikutkan aje selera tekak bini die ni..kihkihkih..


Siang tu masa kat opis Abi call tanya nak makan katne, aku pon tanya lah member2 katne tmpat makan yg best.Mcm2 ada.Last2 satu pon kitorang tak pergi, sebab masa tu hujan, mata aku plak dah ngantok, memang tak lah, nak pergi jauh2,esok dahlah keje..Last2 kitorang makan kat pizza hut je, dekat ngan rumah..Dahlah order lambat sampai, cian Abi tersengguk2 tahan mata..Aku tak order pizza, aku order Chicken Chop je..Aku suka western , tapi bukan bermakna aku tak suka nasi taw..Kalau nasi dan lauk, aku lebih suka makan masakan mak aku je..hihihi...Kalau kat kedai macam ade je yang kurang nya..Nape mak aku masak sedapp ek??hehehe..


Menyelerakan kann??.Nampak je mcm kecik je ayam nya, tapi bila dah makan, full giler perut aku dibuatnya..Nape ntahh..huhuhu..Dahlah tak ramai orang masa tu, ngilu gigi dengar bunyi garpu bergesel kat pinggan..Euuwww!!



13 comments:

  1. baru je mkn kt pizza hut kelmarin

    ReplyDelete
  2. gulp.. sgt memikat selera di pagi ni.. sedapnya......

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. sedapnya nory makan western! sheila pun macam nory. suka western, tapi kalau ada nasi confirm nasi lagi sedap hehehe

    ReplyDelete
  4. mana ade nampak mcm kecik ayam tu mmg nampak besar dan sedap taw hahahahaha LAPAR !

    ReplyDelete
  5. Sedapnye noryy!!! Ida salu kalau makan western suka makan lambchop... heeeeeee~

    ReplyDelete
  6. mmg nampak sedap

    biasa la tu.bila gaji ramai jea yg makan kat luar.dah hujung2 tu kita masak la pulakkan :)

    ReplyDelete
  7. sesungguhnya ia sangat2 membuat saya kelaparan..haahahaha

    ReplyDelete
  8. Sedapnya..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. nakpak sodap. terliur orang disini hihi

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)