Followers

Friday, December 14, 2012

Yeayy jumaat sudah

Selamat pagi, senangnya dalam hati, harini boss takde, happy kemain, walaupon still tak sihat lagi, nak senyum pon tak larat, tapi tetap happy sebab harini dah jumaat,esok cuti.Perut still sakit lg, malam ni nak balik kampung abi, ade kenduri..Harap2 perut cepat sihat, nak jalan jauh ni, kenduri kat KK *kuala kangsar kampong belah mak mertua..Baju yang aku tempah harini siap, harap2 boleh siap lah..Kemain lagi siap bertempah bagai, alaa kain pasang tu dah lama terperap dlm almari, kebetulan ade kenduri tu yang baru terhegeh2 nak tempah..huhuhuh..

Oh yer, aku ade satu entry nak UP,  pasal next event kitorang (Team Kami Bloggers)..Kami akan adakan lawatan ke rumah anak2 yatim.Ada sape2 berminat nak join tak???Siap ada t-shirt lagi taw(tapi bukan FREE,hehhee)...Apa2 pon tggu next entry nanti, lepas balik dr kampong aku UP story ok...
Stay tuneee!!!!!!
MY SAYANGGGNESS...

10 comments:

  1. Assalamualaikum nory, insyallah sheila join event ni. Nadia dah email sheila. hihi semoga selamat perjalanan pergi dan balik kampung ye :)

    ReplyDelete
  2. hamboi hapii, bukan mai lagi kalau xbos erk hiihi

    ReplyDelete
  3. patut la happy kemain...nk balik kg upanya....

    awin ni, jumaat ke sabtu ke, ahad ke, mood tetap sama..sebab? sabtu ahad tetap keje pagi sampai ke petang ;)

    ReplyDelete
  4. jaga makan nory.
    kang memulas lagi perut tu.

    ReplyDelete
  5. bestnya makan nasi kenduri...=)

    ReplyDelete
  6. Nak join, tapi ena memang bz sedikit.. huaaaa.. semoga selamat pulang ke rumah malam ni ye... InsyaAllah

    ReplyDelete
  7. k kangsar kat mane?..mak bunda dulu pun asal k kangsar..masih ada lagi sedara kat sane..

    ReplyDelete
  8. sis kat perak gak.tapi taiping.hehe

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)