Followers

Saturday, March 2, 2013

Dikejar peminat fanatik



Semalam balik dari opis, aku pergi Tesco dengan adik aku,saja nk pekena Chatime.Tapi bila dah sampai sana, bukan Chatime je, terus melantak sekali, dengan waffle coklat lah, kaya ball lah...Haishhh memang dasar kuat makan betol..

Kitorang lepak kat food court sembang2 kosong je.Yang adik aku ni suka sangat mintak pendapat pasal macam mana nak handle secret admire la, pasal cinta lah...hahaha..Biasalah budak baru nk meningkat remaja, ramai dok ngorat2.hehehe

Zaman aku dah berlalu,sekarang zaman adik aku plak.Like kakak like adik lah kan..Kes lelaki berebut2 tu dah biasa dah...kahkahkah...bajet hot je kan ko nory!!! Puihhhh!! Dah kahwin ni pon orang dok ngorat2 lagi taw..hahahaha...Maknanya saham tak jatuh merudum lagi lah...hikhikhik..ade juga makan pelempang si Nory ni nanti..huh!!

Berbalik pada cerita, lepas lepak kt foodcourt tu kitorang pon balik.Dalam perjalanan nak ke parking tu, ada orang berlari2 sambil tercungap2 kejar kitorang dari belakang.Sambil panggil "akak!!! Akak!!! Akakkk!"..Sampai je kat kereta, dia terus tahan aku kat pintu kereta sambil pegang pen dan kertas.Aku terpinga-pinga,eh takkan budak ni nak mintak sain kot..Aku bukannya retiss..haha..

Rupa-rupanya budak ni wakil dari Rumah Anak Yatim nak buat jualan amal.Dia jual coklat moist.Oleh sebab aku memang suka coklat moist ni, aku pon beli dan hasil jualan itu akan disalurkan terus ke rumah anak yatim tersebut..Fuhhh ingatkan peminat fanatik lah tadi..kahkahkah...
Ini semua poyoooo!!!!


15 comments:

  1. ehehhe...peminat fanatik ye... nory kene mengorat.eka sampai yg ada nak masuk minang ni guana...dah jd isteri 2 thn masa tu... nasib org tu tanya abh dulu... tu la bila kita takde di kampung.sampai org pun kadang2 eh dia ni belum kawen kot...leh camtu

    ReplyDelete
  2. Erkkk...hehehhe ingat betul2 kena kejar dgn peminat fanatik dah tadi. Nasib la baca smpi habis. hehheeh

    ReplyDelete
  3. hmm nampak sedap je nyyum nyum

    ReplyDelete
  4. btol2 ingat kena kejar nak mintak no fon tadi..hehe
    rupanya nak mintak derma.

    ReplyDelete
  5. sedapnya nampak kek coklat tu, nyum..nyum

    ReplyDelete
  6. chatime ni mcm cool blog ke sis??
    wah..dah mcm retis da sis..kena kejar ye..

    ReplyDelete
  7. hahaha
    peminat fanatik lah sangat
    hehehe
    nampak sedap kek tu

    ReplyDelete
  8. Heheee, peminat fanatik ye..
    Tahu plak dia yg Nory suka kek coklat ye smpai kejar

    ReplyDelete
  9. OMG!
    kek cokalt feberet ni..
    tapii susah nak dpt yg menepati citarasa nih

    ReplyDelete
  10. heheee..lawak lah nory ^_^
    retiss la juga tu...minta signn noryy =p

    ReplyDelete
  11. comel je kek coklat tu...adeh..tingin lak nak mkn..

    ReplyDelete
  12. nak sign gak boleh..hehehe...nad suke kek tu

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)