Followers

Tuesday, March 12, 2013

Tak sabar nak bercuti lagi


Harini baru start kerja, semalam sambung cuti konon nak rehat2 lah sebab baru balik bercuti kan.huhu..Tapi semalam kena bangun awal jugak sebab pergi imigresen buat "buku merah"..Weeehuuuu...Akhirnya buat jugak, walaupon semalam lambat pergi ke imigresen, nombor giliran pon hampir habis, nasib baikk lah dapat jgak nombor.Tu pon satu hari kitorang berkampong kat situ, pukul 3.30ptg  baru nombor naik, perghhh...dahlah tak boleh siap haritu jugak, sebab dah lambat..Puihhh....Patutnya harini kena pegi ambik, tapi malas lah nak lari2 time waktu keje , walaupon dekat, sebab dah terbiasa keje kat sini tak penah ngelatt..hehehe...So, tengoklah camne, esok kot baru pergi ambik, terpaksalah bangun pagi2 pergi beratur depan imigresesn tu..huh!!!!

Nak kemana ek????Tunggguuu...yang pasti percutian kalini lebih meriah sebab plan asal dah bertukar, dari pergi bertiga, kemungkinan kami akan pergi beramai2....eheheheheh...Dengan siapa? pergi mana?...tunggu dan lihat jela...Tak lama je lagi...hehehe

OKBYE!!!


24 comments:

  1. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...bestnya kakkkk :D

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum. bestnya. cuti dengan siapa lagi ni? hehehe dengan geng blogger ek? hehehe sambut 2nd anniversary eh?

    ReplyDelete
  3. tungguuu bulan 4 nnt....heheheh...

    haah advance second anniversary...insyaALLAH....

    Celebrate ramai2...

    ReplyDelete
  4. wahhh nak ikutt jgakk,,hehhe pape pon smoge happy ye kak

    ReplyDelete
  5. ke mana aje la dia nk bercuti tu....

    ReplyDelete
  6. nak pegi mana tuuuuuuuuuuuuuuuuu?

    ReplyDelete
  7. phewitttttt....hohoholidayyyy!!!!

    ReplyDelete
  8. seronok tu.siap buat buku merah.mcm jauh jea nak pi holiday tu.

    ReplyDelete
  9. akk nak pergi mana?? nak melancong luar negara ye.. siap ada passport tu.. bestnyaaaa

    ReplyDelete
  10. tgl berdua ni jalan lah puas2 ye

    ReplyDelete
  11. beshnya nak jejalan... selamat bercuti-cuti :)

    ReplyDelete
  12. weweweweeeeeeeeee... sioknya hanimun.jgn lupa bawa buku merah

    ReplyDelete
  13. So cuwit gambar tu..
    Nk g bercuti mane nory?? Seronok-seronok-seronok...heehe

    ReplyDelete
  14. wahhh seronoknyerkk nak pergi bercuti eyh :D
    Have a nice holiday sis! btw sweet sgt gambo sis n mr.hubby tu ^________^
    semoga berbahagia selalu ye ;)

    ReplyDelete
  15. Peeeewiiittt...noryyyyy xsabar haha....

    ReplyDelete
  16. Seronoknya bercuti.... Ros ni duk umah jer :(

    ReplyDelete
  17. seronoknye ..pergi rammai plk tu :)

    ReplyDelete
  18. ikut boleh..hehe..sme cntik sme pdan

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)