Followers

Monday, March 4, 2013

Macam mana nak rancang majlis hari jadi yang super duper meriah??

Tadi aku tengok rancangan "Apa Kata Wanita" kat TV1, ada satu segmen tu cerita pasal "birthday party planner"  yang diterajui oleh wanita, melayu pulak tu.Bagi aku, hebat jugak lah, sebab teruja tengok hiasan2 yang disediakan, dorang boleh sediakan dari A to Z, so tak payah pening kepala nak fikir pasal persediaan, semua dorang boleh uruskan.Yang paling bestnya, kita sendiri boleh tentukan berapa bajet kita untuk majlis tu, kemudian dorang akan bentangkan pakej mengikut bajet kita tu.Menarik kan?
Aku dah start berangan dah, kalau lah aku dah ada anak nanti, aku nak buat majlis yang meriah untuk dia, nak majlis yang happening, ada maskot Barbie atau Ultraman, ada Clown, ada game yang menarik untuk kanak2, ada "candy bar" yang dipenuhi dengan coklat2 yang sedap-sedap and gula2 yang colourfull, wahhh bestnya,, oh anak , bila lah nak "datang"?? Mummy tak sabar dahni..Haishh sekejap mummy, sekejap mama, taktaw mana satu nak suruh anak aku panggil aku nanti..hehehe

Kalau ada sesiapa yang sedang2 tercari Birthday Party Planner, aku suggestkan korang usha-usha kat  sini  FB Rockabye SayangDorang menyediakan perkhidmatan dari A to Z, cuma nyatakan je berapa bajet korang..Sebab dorang banyak sediakan pakej2 menarik..Pilih je ikut kemampuan..
Jom layan gambar2 dulu, mana lah taw kot-kot korang berkenan jugak, bolehlah hire dorang as a party planner korang nanti..
Pheww....hebatt tak? Dorang bukan saja sediakan perkhidmatan perancang majlis hari jadi je, tapi sesuai untuk semua majlis.Tiba-tiba rasa nak jadi budak2 balik, kenapalah zaman aku kecik2 dulu takde perkhidmatan macam ni, kalau tak dah tentu aku bodek parent aku buatkan majlis super duper dengan menggunakan perkhidmatan dari Rockabye Sayang ni....hehehehe...
Oh yer kalau ada sesiapa nak sewa "Chocolate Fountain" dengan harga yang berpatutan dan servis terbaik, contact no. di bawah ni..Owner dia sangat baik hati, sebab semalam dia belanja kami makan berger besar...heheheh..Tenkiu Eida ..

Email Eida : iedand23@gmail.com
No. Handphone : 012-233 4792

credit google







21 comments:

  1. assalamualaikum nory. hee best ekk ada party planner yang bagus cmni. wahhh berangan takpe, insyallah rezeki akan sampai jua ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. berangan jela yg termampu setakat ni...hehe

      Delete
  2. insyaAllah akan smp rezeki anak utk nory n hubby..;)

    ReplyDelete
  3. insyaAllah nnti Nory akan ada peluang utk buat birthday party anak Nory k.. doa sama2 yer dear..

    ReplyDelete
  4. sabar ye nory kumpul duit bebanyak dulu huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..Kumpul duit buat party untuk besday Laura jela nanti...hehehe..

      Delete
  5. tgk gmbr pon da terasa meriahnyer...

    ReplyDelete
  6. rainbow fud ideas dgn gmbar bwh tu menarik sgt!
    tp xmmpu l nk upah bufday planner. tggu kawen dulu la. buat utk suami. hehe. :P

    ReplyDelete
  7. teringin gak nak wat camni.. seronok je rasa..

    ReplyDelete
  8. best kan kalau dapat buat mcm ni. buat lak ikut tema yg kita suka :)

    ReplyDelete
  9. nak kek rainbow tu.. sedapnyeee

    ReplyDelete
  10. bestnya jadi budak2 zaman sekarang ni kan..besday party pun dh meriah mcm buat knduri kawen..hehehe..

    ReplyDelete
  11. tq sekalii lagi noryy.. ida pun berangan nak buat macam macam untuk bakal baby... ;)

    ReplyDelete
  12. tq again noryyyyyyyyyyyyyyyyyyy ;)

    ReplyDelete
  13. bestnyerr...die puneyr mkanan yang lidi tu nmpk sedp

    ReplyDelete
  14. Berapa total harga semuanya?

    ReplyDelete
  15. Saya pun ade menyedia kan pakej candybar ni..lihat FB saya Errie De Laura

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)