Followers

Thursday, March 14, 2013

Happy Birthday Danish & Darwish (abang & adik)



Selamat Ulangtahun kelahiran buat kedua2 anak buah aku yang tersayang Airiel Danish (Danny) & Airiel Darwish (Awish)..Dorang berdua ni adik beradik, uniknya tarikh lahir mereka selang sehari je, jatuh pada bulan yang sama, tapi berlainan tahun. Arini hari jadi Danny yang ke 6 tahun, esok plak hari jadi Awish yang ke 4 tahun.Kejap je dah besar dah anak2 buah aku ni.

Teringat lagi masa kakak ipar aku disahkan mengandung Danny, masa tu kitorang satu family excited kemain, maklumlah cucu sulung, and anak buah sulung.Abang aku lagi lah, boleh kata setiap kali pergi scan perut, mesti dia call kitorang bagitaw perkembangan baby dalam perut, paling teruja masa scan jantina, lompat bintang dia bila taw anak dia lelaki..hehehe..

Masa  kakak ipar mengandungkan Awish plak tak berapa excited sangat mungkin sebab baru lagi dapat Danny kan, tak puas nak buli danny lagi, Awish plak "keluar"..Ingat lagi masa malam 14 Mac tu , sempat lagi sambut besday danny yang ke 2 tahun, masa tu kakak ipar dah rasa sakit nak bersalin dah, tapi still gagahkan lagi buat besday party untuk danny.Sempat jugaklah makan kfc 2 ketul, esok pagi tu time subuh, Awish pon lahir..Selang sehari dari hari jadi Danny.Kira macam hadiah hari jadi untuk Danny lah tu..hehe..

Walaupon dorang ni adik beradik, ramai yang kata muka dorang tak sama, warna kulit pon berbeza.Danny lebih ikut muka ibu dia dan tak berapa nak cerah sangat kulitnyer, yang adik plak sebijik potostat muka abang aku masa kecik2 dulu dan putih kulit nyer.Tapi yang sama adalah perangai..Dua2 sama je tahap kenakalannya...hahaha..Dan yang pasti, dua2 anak buah aku ni hensem2 belaka..Sayangg dorang sangat2, walaupon kadang2 rasa geramm dengan kenakalan dorang, tapiii sayang tetap sayang beb..Anak buah pon kira macam anak sendiri jugak kan..

Aku rinduu sangat zaman dorang kecik2 dulu, comell giler..Lebih2 lagi si adik, alahai putih gebu dengan "lelemak" sana sini..Gerammm nak cubit2 dia, gigit2 peha dia..


ni masa 6 bulan kalau tak silap..membesar bagai johan..


time ni tak ingat bape bulan, tapi masa ni badaN dia dah susut sikit, tapi still comel gebuss lagi..geraaammmnyer dengan dia ni.

 yang ni gambar danny masa setahun lebih umurnya...Comeyy jugak..tapi dah besar ni lagi hensem..hehe

Untuk anak2 buah tersayang, tak kisah lah comey ke tak comey, angah tetap sayang dua2..Selamat Ulangtahun untuk abang dan adik..Moga menjadi anak yang soleh dan menjadi kebanggaan ayah dan ibu ok..
Hadiah nanti tuntut dgn angah next month ok..Angah import special punyer darriiiii....Tettttt!!!! ( mana boleh bgtaw, rahsiaaaa)..hehe...tunggguuuuu!!!!



OKBYE!!!!





14 comments:

  1. happy burfday untuk kedua2 si comel ni dari aunty fuwwa....

    ReplyDelete
  2. abgnya sama dengan besday mcdeee :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum nory, comelnya anak buah. muka kiut2! hehehhee

    ReplyDelete
  4. Hepi bday unutk keduanya.. Sdap nama diorg...

    ReplyDelete
  5. hb besday..comel3..geram nak cubit ..tembam nye masa kecik..

    ReplyDelete
  6. hppy brthday buat mereka berdua =)

    comel2 belaka.

    ReplyDelete
  7. wahhh happy birthday si comel!!! may Allah bless them

    ReplyDelete
  8. happy birthday abang dan adik..hahaha.. teringin nak jadi budak2 balik.. rilek je. tak ada masalah apa2..hahaha

    ReplyDelete
  9. selamat ulangtahun kelahiran buat keduanya..

    ReplyDelete
  10. chomelll nyaa danish dan darwish! hehee..Happy Birthday abang dan adik, semoga nnt besar menjadi anak yg soleh eyh....geram tgok pipi tu..chomel mcm angah diorang la kan :D

    ReplyDelete
  11. comel.. happy belated beday.. :)

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)