Followers

Wednesday, March 20, 2013

Segmen : Featured Me On Bubbly?


Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better...


27 comments:

  1. Assalamualaikum nory. good luck dear! hehehehe. sheila nak join tapi banyak entri schedule. so takleh nak update banyak2 hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waahhh rajinnya siap berschedule2 bagai...heheheh

      Delete
  2. thanks nory sebab sudi join...nanti jangan lupa semak senarai peserta dan juga blogwalking yer... ^_^

    ReplyDelete
  3. anda di tag http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/mega-topup-giveaway-by-incik-b-ss.html

    ReplyDelete
  4. salam kenal
    iema dtg bls kunjungan + follow sini jgx ^__^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  5. balas kunjunga, dah lama follow sini ^^

    ReplyDelete
  6. good luck nory. rajin join segmen

    ReplyDelete
  7. Salam kenal..Singgah dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  8. siggha dr segmen yg sama..follow u back..:)

    ReplyDelete
  9. singgah sini....gud luck yer!!

    ReplyDelete
  10. saya datang singgah membalas kunjungan :)

    ReplyDelete
  11. salam kenal..
    husna dari segmen yg sama..
    singgah sini balas kunjungan ye..=)

    ReplyDelete
  12. hyee!~ datang dari segmen yang sama~

    http://www.natasya-pink.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  13. membalas kunjungan, aida dah follow sini jugak tau, ^_^ #413

    http://strawberrydancokelat.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum/salam sejahtera..
    saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
    kalau sudi singgah la sini ye..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    tersedia follow ~

    ReplyDelete
  15. datang balas kunjungan.. selamat bersegmen, sis :)tq follow blog Anis.. dah follow sini.. huhu

    ReplyDelete
  16. Salam perkenalan :)
    Ros datang follow sini dari segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  17. dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  18. As salam..
    saya datang balas kunjungan.
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/03/ssegmen-featured-me-on-bubbly.html
    dah follow awak juga

    ReplyDelete
  19. dari segmen yg sama.. teman singgah n done follow, jom singgah blog teman lak.. he2.. =) http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  20. salam.. mia singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)