Followers

Saturday, March 9, 2013

Short vacation

Hello saturday!!!

Update terus-terusan dari Cameron Highlands.Percutian singkat bersama family dan sedara mara.Pagi tadi pukul 7 dah gerak dari rumah,perjalanan berjalan lancar.Orang pon tak ramai sangat...

Sejukk giler beb, baru lepas hujan.Tadi sebelum check in kitorang sempat singgah Cactus Valley..Sekarang tengah berehat2 kat apartment sementara menunggu makndak aku siap memasak..hehe

Malam ni, lokasi wajib kalau sampai CH ni mesti kena pergi pasar malam Brinchang..Nasib baik hujan dah berhenti..

Oklah...bye...
Nanti aku singgah blog korang yer.
Harini tak sempat lah..
Maaf yer..

18 comments:

  1. perhh bhgia plak sya tgk..hehehe

    ReplyDelete
  2. wah!!!semangat tengok gambar sis neh...ceria-ceria slalu!!!

    ReplyDelete
  3. syioknya... weekend dpt spend time camni

    ReplyDelete
  4. Selamat bercuti nory...nyum..nyum...stawberi...

    ReplyDelete
  5. x pernah lagi g CH..
    apa yang menarik sangat ttg pasar malam tu compared to pasar malam lain ek?

    ReplyDelete
  6. Seronoknya. Rindu CH. Minggu lps sepupu akak kahwin di brinchang. Tp tak dpt nak pergi. AI takde rasa tak seronok pula. Kalau tak boleh jln2 sekali :)

    ReplyDelete
  7. Wah bestnye pergi bercuti . Hehe

    ReplyDelete
  8. dah lama anis tak pegi cameron...

    ReplyDelete
  9. you all ni macam pengantin baru plak saya tgk...asyik honeymon je.. jelessssss........=)

    ReplyDelete
  10. lapar strawberry..bwk blik skit Nory :)

    ReplyDelete
  11. yeahhhhhhhhh~ tak sabar nak bercuti bergede gede.. hihihihih

    ReplyDelete
  12. done follow blog akak..follow blog sye lik... ni blog sye www.brokenemerald.blogspot.com
    msg di shoutbox sye tau

    ReplyDelete
  13. heheh best nye,,tak pna g cameroon pon

    ReplyDelete
  14. seronoknya pi bercuti.jeles ni
    nak gi jugak la

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)