Followers

Wednesday, March 6, 2013

Penyanyi Nouri didakwa bunuh suami l Bukan Nory Zoulkefle okay..hehehe

Gempar!! Terkejut baca pasal kes ni, Nouri ni dulu penyanyi, tapi tak berapa popular sangat lah kalau nak bandingkan dengan Nory Zoulkefle...Kahkahkahkahkah (gurauuu je beb)..Dulu aku eja nama aku dengan ejaan sebijik macam tu, nasib baik aku dah tukar spelling dari Nouri ke Nory..Kalau tak jenuh nak menjawab soalan wartawan.Kuikuikuikui..Nak taw lebih lanjut pasal kes penyanyi tu, jom baca kat bawah ni..
Seorang penyanyi wanita sanggup membelasah suaminya dalam keadaan kaki dan tangan terikat hingga mati gara-gara tidak mahu mangsa bertemu dengan anak perempuan mereka berusia setahun.
Dalam kejadian jam 5 petang kelmarin, suspek bersama dua anak saudaranya bertindak sedemikian selepas berang apabila mangsa mendesak meminta bertemu dengan anaknya meskipun tidak dibenarkan berbuat demikian.
Ketua Polis Daerah Ampang Jaya, Asisten Komisioner Amiruddin Jamaluddin berkata, pihaknya yang menerima maklumat tentang kejadian, bergegas ke rumah itu sebelum menemui mangsa tidak sedarkan diri di dalam sebuah bilik dengan keadaan terikat.
Menurutnya, mangsa cuba diberi bantuan kecemasan oleh anggota paramedik namun disahkan sudah meninggal dunia.
Beliau berkata, mayat mangsa dibawa ke Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) untuk bedah siasat.
“Hasil bedah siasat mendapati mangsa maut kerana serangan jantung akibat pergelutan dan kekasaran. Suspek dan dua anak saudaranya ditahan reman untuk membantu siasatan,” katanya.
Menurutnya, polis merakamkan percakapan suspek dan kes dijangka dibawa ke pendakwaan pada masa terdekat


sumber dari SINI

43 comments:

  1. assalamualaikum nory, masyallah. penyanyi ni tak kenal pun. betul ke nory???

    ReplyDelete
  2. dasat btol...ganaz neh...naseb baik dah tukar ejaan name ye dak....ingat x kes norita...mase tuh sy ngan member ge tesco,pastuh member sy neh konon nak usaha cashier kat situ,skali tengok name tag dye name norita...kawan sy neh jenis yg ske bwat lawak...terus dye cakap kat sy...walaweh...noritalah...member lain dok bantai gelak lah...sbb mase tuh pon baru kuar berita pasal tuh...menyumpah-nyumpah cashier tuh...moral of the story...x baek bwat camtuh...kesian kat dorang...sorry komen panjang giler...heheheh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai kesian cashier tu..
      masti lepas tu die buang terus nametag tu kan...
      hahaha

      Delete
  3. dahsyatnya....Tak kenallah penyanyi nie...

    ReplyDelete
  4. kenal nouri ni.. dulu x popular sgt tp boleh lea.. betul kea dia yg dlm berita ni.. dasyat.. rebut ank punya pasal.. hem.. awat x bincang elok2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nory zoulkefle kenal tak???

      hahahahah...

      Delete
  5. ni la akibatnya kalau bertindak tanpa berfikir...takde iman btolll

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah...buat sesuatu tak pikir dulu baik buruknyer...hurmm

      Delete
  6. suami die yg meninggal ni sedara suami saya...:(

    nouri ni mmg xfemes..i pn xkenal...mental agaknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa yeke...

      takziah buat keluarga sedara anna tu..

      Delete
  7. x pasal-pasal je wartawan buru kau wey hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cian aku beb...
      aku tak bersalahhh..
      hohoh

      Delete
  8. ya ALLAH...mcm gini pun ade ker?..

    jaga2 nory...nnt kene serbu ngan reporter..ahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau reporter serbu..

      nory jawab "no komen" je..hehe

      Delete
  9. Pernah dgr nama dia...xsangka sampsi hati buat mcm ni....

    Nory yg tulis story ni mmg gebabom..i like :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sampai hati dia kan...

      nory gebabomm ke?? haa pitam*..

      hehe

      Delete
  10. HAI ... metacih jenguk blog kite .. salam kenalan :)) comel nye blog die .. pink..

    ReplyDelete
    Replies
    1. metacih jgak sudi jengah blog nory...hehe

      Delete
  11. opss ingatkan owner blog nie ...hehehe ..aduh mcm2 sekarang nie ... nyawa cm boleh beli pulak.. main2 bunuh2

    ReplyDelete
    Replies
    1. uishhh owner blog ni, nak tampar nyamuk pon tak sampaii hati taw...hehe

      Delete
  12. Ganasnya...biar btl...khudrat pmpuan kn xsekuat laki...mmg dasyat ni....

    ReplyDelete
  13. ini ke penyanyi tu.
    x kenal plak.
    hasben dia meninggal sebab sakit jantung.
    kesian. nak jumpa anak pun kena belasah sampai mcm tu skali.

    http://ninimohd.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. tak popular sgt pon...
      lama dah die pencen menyanyi.

      Delete
  15. Haishh mcm2 skrg ni..memberontak sgguh org zaman skrg ni.. Moga dijauhkan :)

    ReplyDelete
  16. sedih pulak rasa masa baca berita ni.

    Semalam ada tengok FB arwah,adik arwah. Arwah seorang yang baik,ramai kawan2 dia datang..

    adoila isterinya. Kalaupun marah,jnganla buat suami mcmtu. sampai diikat yang tak tahan baca tu.. gerammmm

    Al Fatihah

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasall...

      tak sngka sampai sggup membunuh suami sndiri..

      Delete
  17. Arwah kairul Azmi ni kawan husband masa belajar kat US dulu .semoga roh nya dicucuri rahmat & takziah buat keluarga nya.

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. Sib baik nory x kena tahan semalam...hehehe...macam2 kes la sekarang nie...takut...

    ReplyDelete
  20. erkk erkk, eiqa tak kenal laa penyanyi niee, ehhee
    Gelak2x baca tajuk entry nie.. ahhaa
    Kalau laa sama orangnyeee. hehehee :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. uishhh jgnlah sama..

      biar sama nama, tapi perangai tak sama..

      nak jentik suami pon tak smpai hati taw...hehe

      Delete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)