Followers

Thursday, March 21, 2013

Peteh Ganu Peteh by 3rd Party Band




Lama dah aku tak citer pasal band abang aku, haritu lagu MELEWATI by 3rd Party Band berjaya kekalkan gelaran juara dalam Carta Suria Rock , 5 minggu berturut2, sebelum tu dorang di tempat kedua, lepas tu terus melonjak naik sebagai juara selama 5 minggu.Kitorang satu family setiap hari sabtu, pukul 11 malam akan duduk tercangok depan radio tunggu Carta Suria Rock..hehe..Tapi 5 minggu je dorang bertahan, sekarang dorang dah terkeluar pon sebab takde masa nak buat promosi,memandangkan dorang baru je lepas habis buat rakaman lagu tema untuk bolasepak.3rd Party Band terpilih untuk mencipta lagu tema untuk bolasepak Terengganu.

Lagu ni dapat sambutan yang agak menggalakkan dari penyokong2 Terengganu.Meh sini aku tempek kat sini bagi korang dengar...Amacammm??? Ok ke??Kalau tak ok, pegi hentam abang aku ek, jangan hentam aku plak..Aku tolong promote je...hehehe...


Alang2 korang dah dengar, kalau nak kenal lebih lanjut lagi boleh direct terus ke fanpage dorang 

Fanpage 3rd Party Band (klik jangan tak klik)

*********************************************************************************

Antara entry2 berkaitan band ni, meh usha kat link ni 



So, orang2 Ganu, jom lah support lagu ni...Sokong 3rd Party Band ok..Nak share kat blog memasing pon boleh jugak..Nanti aku belanja CD free satu...ngehngehngeh...



27 comments:

  1. wah... your brother celeb jugak ek... ^_^ nanti malam farah dengar la...kat office ni line tak clear... he he he...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum nory. alahhh comelnya lagu! nice ! pasni sheila balik terengganu mesti dengor lagu ni. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sheila org tganu ek??hehe..
      haa nnt balik kampong dgr lagu ni, baru semnagat sikitt...hehe

      Delete
  3. bole tahan abg nory ni.... tabikk aaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa kak, band picisan biasa je...
      tak fofular pon..kihkihkih

      Delete
  4. Replies
    1. taklah...nory org Selangor/KL...Heee...

      ni lagu untuk tema rock bola je...

      =)

      Delete
  5. Replies
    1. hok yang ketiga dari kiri..
      eh betul ke nory "speaking" ni..?.
      hahahahah....

      Delete
  6. kena bagi org terengganu komen ni.
    harus la dapat sambutan. buat lagu untuk trg tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..kelantan n tganu tak jauh beza kan..akak pon bg komen..hihihi

      Delete
  7. tahniah ye kak.. hikhik mesti bangga gila kan atas kejayaan adik beradik sendiri... kalau ena pun ena akan bangga... awwwwww

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bangga jgak lah tgk usaha dorg mmbuahkan hasil..hehehe..sape lg nk support klu bkn ahli kluarga sndiri..heee

      Delete
  8. yeahh peteh ganu petehhh! syiokkk lagu tu :D

    ReplyDelete
  9. ambe ganung, mesti sokong!

    www.jmr23.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh. ..Caya lah org ganung...

      Chaiyok2..

      Delete
  10. saya bukan orang terengganu :) tapi dah dengar lagu ni :D heeeeee. tak apa kan ?

    410 as your buddies kakak :)

    Do Visit http://aisyahaqila.blogspot.com/ or http://twitter.com/AisyahAqilaAA TQ :)

    ReplyDelete
  11. ida nk dengar tapii hang la... nenati ida dengar. walau ida orang kl, gogo gogoooooo abg nory!!! ;))

    ReplyDelete
  12. Bereh bohhh....hebak ganu ork???

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)