Followers

Sunday, October 14, 2012

Aksi tido paling comel...auww

Sjak akhir2 ni, perasan tak kat FB aku slalu post gmbar2 pasal Laura je.Tak habis2, tak penah jemu,aku suke tgkap gmbar laura tgh tido, aku rase die sgt seksi mase tido.wakakaka..Dgn muka die yg comel tak boleh blah tu, rase nk gigit2 hidung die.Laura ni klu tgh tido, mmg lena, ko buat lah ape pon kat die, die stay je tido mcm xde menda yg berlaku.Bile die tgh lena tu, aku suke wt ekperimen kt die, luruskan kaki die lah, dongakkan kepala die, geli2 perut die, tak layan beb, lg sedap die berguling.Tgk plak aksi die kt bawah ni, aksi tido smbil peluk teddy bear..Comel gilerr lar..geramm sgt..hehe..die mcm sengaja je mencomelkan muka die mase tido..hehe



10 comments:

  1. tak rela yuuu, teddy bear tu kata., ehhee, wak rasa laa

    ReplyDelete
  2. Wakakkakakka!! Laura laura.. ;p

    ReplyDelete
  3. @cik chinta ni fotoGedik namanya...over dpan kamera...hehe

    ReplyDelete
  4. @::EIDA:: hahaha..rasa nk lempang je si laura ni kdg2..hehe

    ReplyDelete
  5. ya ampunnn..comel giler ah! dahlah tido siap peluk patung bunny. hehehe. sooo cute!

    ReplyDelete
  6. kucing nih muke die memg mintak penampo..sgt cumel..hehehe

    ReplyDelete
  7. siap peluk bunny lg. haha. comel laaaaaaaaa :D

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)