Followers

Monday, October 8, 2012

Music Video "Melewati" by 3rd Party Band

A star was born.Penantian telah pon berakhir, lahirlah music video pertama dari 3rd Party Band.Hasil yg sgt memuaskan hati.Yg penting kualiti bukan populariti, populariti tu satu bonus.Anyway, tahniah sekali lagi utk 3rd Party Band dengan terhasilnya music video ini, ia sebagai satu platform bagi band ini utk terus melebarkan sayap ke dalam industri seni tanah air kita....hehe..
Jom kita layan dulu music video ni.Komen yg membina sgt dialu-alu kan..hehe.Mereka masih hijau dlm dunia seni ni, tp semangat mereka haruslah dipuji.chaiyok2..Sedikit bio tentang 3rd Party band ini..Terdiri dr 4 org ahli, Farid (vokalis). Nafie(gitar), Fizo (Bass) & Airie (Drum) <my brother>..

Let's check it out!!
* Yg main drum mcm Faizal Tahir tu lah abg aku..Scene die jadi penjual surat khabar..hahah...kelakar pon ade... (jap2 nk gelak guling2)..
*Along...owang dah tolong promote ni, bile boleh open table??hahaha


3 comments:

  1. dah dgr....lagu best jugak....

    good luck okayh!!

    ReplyDelete
  2. thank you,pinky...nory tolong promote jeni...hehe

    ReplyDelete
  3. baik punye promote....gud luck

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)