Followers

Thursday, October 11, 2012

Volkswagen baru sape punye?

Jgn terkejut plak, baru je aku hidupkan roadtax cik putih aku tu, takkan aku dah beli lain kot.Heheh..Walaupon kaler same ngan cik putih aku, tapi tetap tak serupa.Cik putih aku tu 1.3 je cc nyer.hehe..Tak terkejor yop!!.
Ni kereta terbaru boss aku, kalau dikira2, sejak 3 tahun aku keje kat sini, dah 3 kali boss aku tukar kereta, sebelum ni boss aku gune BMW 5 Series tu,perghh kete idaman aku tu.Sekarang ni plak, dah keluar dah Volkswagen baru die tu..Smart jgak..Kete aku tu 7 tahun lgi, baru boleh pikir nak tukar ke tak nak, takpon pakai jela selagi die boleh berjalan..kan..kan..kan..

7 comments:

  1. kalau dpt yg tu bahagianya hidup...=)

    ReplyDelete
  2. tu lah...nikmat betul klu dpt..hehe

    ReplyDelete
  3. bestnya kereta bmw tu... bila la nak beli ni... btw done follow - Noob

    ReplyDelete
  4. Pergh!!! banyak nau duit sampai tukar tukar kereta banyak kali.. pergh!!!

    ReplyDelete
  5. tulah...melampau betul..wat org jeles je...kihkihkih,,..

    ReplyDelete
  6. oooo keta baru boss. ingatkan awak yg beli td. baru nak jeles taw. hahaha. my dream car tue beb! :D

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)